Pizza cu ton și ceapă roșie

Pizza cu ton și ceapă roșie

-
//
01.06.2015

Pizza cu ton și ceapă roșie

Mod de preparare:

Pizza cu ton se distinge printr-o aromă deosebită de pește. Puteți procura ton mărunțit, dar dacă nu găsiți puteți alege bucăți de ton în ulei, deoarece acesta poate fi foarte ușor de mărunțit cu ajutorul unei furculițe. Important este să scurgeți sucul sau uleiul din cutie.

  1. Pregătiți ingredientele.
  2. Frământați aluatul pentru pizza și lasați-l timp de 30 de minute într-un loc cald. Din această cantitate de ingrediente va ieși aluat pentru trei pizza, de aceea aluatul trebuie împărțit în trei părți egale. Lasăți-l sub un prosop umed pentru încă 30 de minute.
  3. Fiecare bucată de aluat se întinde într-un strat subțire.
  4. Foile obținute se ung cu sosul de roșii (într-un blender se fărâmițează tomatele în suc propriu și se adaugă busuiocul proaspăt).
  5. Se presară cu brânză rasă.
  6. Distribuiți tonul peste foile de aluat.
  7. Lăsați-le la cuptorul preîncălzit din timp, la 190 grade timp de 15-20 minute.
  8. Pizza gata se scoate din cuptor, se presară cu ceapă, oregano, pătrunjel și usturoi. Se stropește cu ulei de măsline.
  9. Pizza cu ton și ceapă roșie este gata!

Pizza cu ton și ceapă roșie

Poftă Bună!