Pilaf din legume în Postul Paștelui 2015

Pilaf din legume în Postul Paștelui 2015

-
//
19.03.2015

Nu este neapărat să renunțați la mîncărurile preferate, pentru a respecta Postul Mare. Trebuie doar să le preparați într-o manieră vegană. Noi vă spunem, că puteți prepara un pilaf delicios fără carne.

Pilaf din legume în Postul Paștelui 2015

Cum preparați:

1. Spălați orezul. Morcovul se rade prin răzătoare, iar cepa se taie pai. Tigaia se încinge, în uleiu fierbinte se aruncă morocvul și ceapa și se prăjesc timp de 2-3minute. Adăugați pasta de roșii, după care mazărea. Condimentați cu sare și piper, presărați zahărul.

2. Într-un ceaun se toarnă orezul (poate fi înlocuit cu o cratiță cu fundul gros), deasupra aruncăm legumele. Turnați uncrop și amestecați. Puteți condimenta încă dată. Lichidul trebuie să acopere de două degete nivelul ingredientelor. Se pune la foc și se aduce pînă la fierbere, după care focul se face mai mic și se acoperă cu un capac. Se gătește timp de cca 20 de minute.

3. Secret: legumele pot fi suplinite cu ciuperci, atunci pilaful va avea o aromă plăcută.

Pilaf din legume în Postul Paștelui 2015

Pilaf din legume în Postul Paștelui 2015