Piept de pui la aburi

Piept de pui la aburi

-
//
07.10.2015

Piept de pui la aburi

Mod de preparare:

Etapa 1

Pieptul de pui se une cu ulei de măsline, se presară cu sare și piper pe toate laturile. Se pune pătrunjelul (pentru aroma) la fundul vasului aparatului de gătit la aburi, se pune peste el pieptul de pui și se fierbe până când se înmoaie.

Piept de pui la aburi

Etapa 2

Se spală portocalele cu o perie, se dă prin răzătoare coaja unei portocale. Se stoarce sucul de la portocala rămasă. Într-o cratiță se pune zmeura, se adaugă coaja de portocalî, sucul de portocale și cel de lămâie, vinul și coniacul, dacă utilizați. Se fierbe la foc mare timp de 7 minute.

Piept de pui la aburi

Etapa 3

Condimentați cu sare și piper, treceți sosul printr-o sită pentru a scăpa de semințele de zmeură. Se condimentează cu boabe de piper roz și se servește cu pieptul de pui.

Piept de pui la aburi Piept de pui la aburi

Sursa