Parfumul ceaiurilor de vară

Parfumul ceaiurilor de vară

-
//
17.05.2018

Mai întâi au fost zambilele și freziile, cu parfumul lor delicat. Apoi – liliacul, cu mireasma neîmblânzită. Acum, salcâmii își fac de cap și teii își așteaptă rândul. Trăim din plin acest răsfăț al primăverii târzii și al verii timpurii. Au revenit în viața noastră sandalele, rochiile vaporoase și planurile de vacanță. Micul dejun luat pe terasă are alt gust. Și ceaiul din zori ne încarcă mai bine la soare, nu-i așa?

Parfumul ceaiurilor de vară

Hai să sărbătorim vara și în cești, cu arome acaparante și gusturi noi, care să vă energizeze.
(Re)descoperiți ceaiurile florale și fructate, care aduc un twist binevenit ceaiurilor clasice pe care le savurați de obicei.

Câteva din recomandările Teahouse pentru această perioadă:

 • Night Passion
  Începuturile de zi cer o infuzie intensă, care să vă trezească simțurile, iar ceaiul negru se pricepe perfect la asta. Vă recomandăm să dați startul cu un ceai negru robust, îmblânzit de mici dulcegării: fărâme de vișină, petale de iasomie și flori de portocal.
  Night Passion este unul din sortimentele noastre preferate, pentru că poate lua locul desertului și ne duce cu gândul la locuri îndepărtate, atunci când îi simțim gustul exotic.
   
 • Intensity
  Pentru momentele în care vreți să fiți cu adevărat alintați, pregătiți o ceașcă caldă de Intensity. Acest ceai e ca un dans în doi: tăria ceaiului negru vietnamez e învăluită cu tandrețe de petalele de trandafir. Gustul îi este completat de bucățile de ananas și caise, care sunt ca o supriză neașteptată.
  Puneți ceainicul pe foc și împărțiți o ceașcă în diminețile în care ați vrea ca timpul să mai aștepte puțin...
   
 • Equilibrium
  Poate vi s-a întâmplat și vouă să aveți chef de un ceai și să nu vă puteți hotărî imediat. Să fie dulce sau acruț? Tonic sau liniștitor? Cu fructe sau simplu?
  E loc pentru Equilibrium, care nimerește cu măiestrie proporțiile. Are la bază ceaiul negru clasic, dar este îmbogățit cu o ploaie de petale de nalbă, trandafir și floarea soarelui.
  Peste toate, vin bucățile cărnoase de papaya și coacăze care îl îndulcesc delicat, astfel că puteți lăsa mierea la o parte.
   
 • Strawberry Touch
  Dacă mai aveați nevoie de vreun motiv să faceți din băutul ceaiului verde un ritual zilnic, îl primiți din partea fructelor de pădure. Strawberry Touch parfumează amestecul de ceai chinezesc cu aroma căpșunilor și fragilor sălbatici, îi fură din astringență și îl face ușor de băut.

E o infuzie care hidratează, binedispune și are grijă de silueta de vară!

Care e sortimentul vostru favorit și cum vă place să îl savurați?