Orez cu champignion și pesto

Orez cu champignion și pesto

-
//
01.02.2017

Pentru cei care preferă carnea recomandăm adăugarea baconului prăjit și a parmezanului ras. Dacă serviți acest fel de mâncare ca salată, puteți folosi în calitate de dressing iaurt natural, în care să adăugați câteva picături de suc de lămâie.

Orez cu champignion și pesto

MOD DE PREPARARE

1. Fierbeți orezul până este gata. Prăjiți într-o tigaie uscată, amestecând permanent, nucile de caju, până la apariția mirosului caracteristic și a culorii aurii, aproximativ 3 minute.

Orez cu champignion și pesto

2. Pregătiți pesto. Mărunțiți în blender nucile, ruccola, cățelul de usturoi și adăugați uleiul de măsline (cantitatea de ulei poate varia în funcție de preferințe și consistență).

Orez cu champignion și pesto

3. Tăiați ciupercile felii. Prăjiți-le la foc iute, în ulei de măsline.

Orez cu champignion și pesto

4. Amestecați orezul, ciupercile și pesto. Condimentați cu sare și piper negru după gust. Și cantitatea de sos pesto poate varia în funcție de preferințele dumneavoastră.

Orez cu champignion și pesto

Orez cu champignion și pesto

Sursa