Dacă v-ați întrebat vreodată cu ce puteți coace carnea, încercați această rețetă ușoară și delicioasă de carne de porc la cuptor cu mere și prune, pe care o puteţi găti în orice zi a săptămânii. În general, carnea de porc poate fi coaptă cu ananas, portocale, kiwi, ceapă, usturoi și condimente, care subliniază și potențează gustul și aroma cărnii. Fructele completează cu succes gustul cărnii de porc bine condimentate, care iese suculentă și foarte gustoasă!
MOD DE PREPARARE
1. Tăiați prunele și merele curățate în bucăți nu prea mari. În forma de copt, unsă cu unt, aranjați ceapa tăiată felii, merele și prunele.
2. Condimentați mușchiulețul cu sare și piper. Puneți-l deasupra fructelor și adăugați condimentele preferate.
3. Acoperiți cu folie alimentară și coaceți în cuptorul încălzit la 210 grade timp de 30-40 de minute. Scoateți din cuptor și lăsați 10-15 minute, apoi tăiați feliuțe cu grosimea de 3 cm și serviți, aranjând carnea deasupra fructelor.