Încălziţi-vă cu o Supă Cremă delicioasă, plină de culoarea unui ardei roşu bulgăresc, şi picantă datorită unui ardei chili.
Ungeţi un ardei chili sau unul bulgăresc cu unt si lăsaţi-l la cuptor pentru 15 minute la 180 ° C.
Căliţi ceapa în ulei vegetal, se adaugă morcovii cuburi, se adaugă 150 de grame de unt, se lasă timp de 7 minute.
Se scoate ardeiul din cuptor şi se curăţă de semințe. Se taie în bucăţele mici.
Se adauga piper și se fierbe timp de 5 minute, se adauga 2 linguri de faina amestecand 3-4 minute.
Se toarnă bolion sau apa. Se adauga frişca 150 -200 ml. - grăsimea de 23%.
Se lasă să fiarmă până când capătă o consistenţă densă. Masa rezultată o punem într-un blender şi o fărâmiţăm până obţinem o supa crema.
Se toarna supa in boluri sau mai bine în castroane și se adaugă ardei proaspăt felii, verdeaţă și ciuperci tăiate în felii subțiri.
O astfel de supă vă va încălzi cu siguranţă în serile reci a lui Februarie.
Poftă bună!