Frittata cu kaizer

Frittata cu kaizer

-
//
27.09.2016

Frittata este o omletă italiană, cu umplutură din caşcaval, legume, salam sau carne. De obicei frittata se găteşte pe aragaz, apoi se dă la cuptor. Frittata napolitană este pregătită, deseori, cu folosirea pastelor.

Frittata cu kaizer

MOD DE PREPARARE

1. Curăţaţi ceapa şi usturoiul şi tăiaţi-le bucăţi destul de mari. Tăiaţi kaizerul cubuleţe cu latura de 1,5 cm.

Frittata cu kaizer

2. Încălziţi cuptorul la 200 °С. Luaţi o tigaie mare cu mâner rezistent la temperaturi mari, turnaţi puţin unt topit şi prăjiţi la foc iute ceapa şi usturoiul, timp de 2-3 minute.

Frittata cu kaizer

3. Adăugaţi kaizerul şi prăjiţi 1-2 minute.

Frittata cu kaizer

4. Bateţi ouăle cu sare şi frişcă până se omogenizează, turnaţi peste kaizer şi ceapă, condimentaţi cu piper. Imediat ce se prind ouăle, mutaţi tigaia în cuptor şi lăsaţi până ouăle sunt gata. Serviţi cu pâine de casă.

Frittata cu kaizer

Sursa