Un desert foarte gustos și delicat care se topește în gură. Pe căldura verii acest desert răcoritor va fi o mană cerească. Bucurați-vă familia cu acest deliciu, copii vor rămâne pur și simplu încântați!
Preparare:
Se toarnă gelatina în lapte cald și se lasă pentru un timp să se umfle. Este nevoie de aproximativ o oră. Puneți gelatina la foc mic pentru a se dizolva complet. Adăugați zahăr pudră și vanilie și lăsați-o la răcit.
Brânza de vaci treceți-o printr-o sită sau într-un blender ca să obțineți o masă omogenă. Turnați smântâna sau iaurtul peste bânza de vaci, și amestecați bine apoi adăugați gelatina răcită cu lapte.
Masa rezultată se împarte în jumătate. Într-o jumătate adăugați cacao, a doua rămâne albă. Se toarnă primul strat cu cacao într-un recipient și se lasă la congelator timp de 10-15 minute pentru a se întări. După ce primul strat s-a întărit, se toarnă al doilea strat, cel alb, și din nou se lasă la congelator.
Când și al doilea strat s-a întărit, desertul poate fi tăiat în bucăți și ornat cu fructe, gem, ciocolată sau topping-ul preferat.