Chifteluțe cu dovlecei la cuptor

Chifteluțe cu dovlecei la cuptor

-
//
04.03.2016

Chifteluțe cu dovlecei la cuptor

Mod de preparare:

  1. Începem cu legumele: curățați morcovul și dovlecelul și tăiați-le rondele.
  2. Fierbeți orezul în apă sărată până este gata; gătiți la abur carnea și legumele, răciți.
  3. Amestecați în blender legumele fierte și fileul de pui, jumătate din orezul pregătit și jumătate de ou până la obținerea unei compoziții omogene.
  4. Sărați puțin, adăugați orezul rămas și amestecați bine.
  5. Cu mâinile ude, formați biluțe nu prea mari.
  6. Aranjați chifteluțele pe o tavă unsă cu puțin unt și presărată cu griș și puneți-le în cuptorul încălzit în prealabil la temperatura de 180 de grade timp de 15 minute.
  7. Serviți cu smântână.

Poftă mare!

Chifteluțe cu dovlecei la cuptor

Sursa