Cheesecake de lămâie cu miere

Cheesecake de lămâie cu miere

-
//
16.03.2017

Copturile cu miere înseamnă nu doar checuri și covrigi, dar și tort de miere, biscuiți de Crăciun, turte dulci. Iar astăzi vom încerca să pregătim un cheesecake cu miere!

Cheesecake de lămâie cu miere

MOD DE PREGĂTIRE

Cheesecake de lămâie cu miere

1. Mărunțiți biscuiții și amestecați-i cu unt, zahăr și lichior. Puneți compoziția pe fundul unei forme detașabile rotunde și dați la frigider pentru 30 de minute.

Cheesecake de lămâie cu miere

2. Bateți crema de brânză și mascarpone cu zahărul, mierea, coaja și sucul de lămâie. Continuând să bată, adăugați ouăle.

Cheesecake de lămâie cu miere

3. Încălziți cuptorul la 150°C. Turnați compoziția în formă, peste biscuiți, și coaceți timp de 1 oră. Închideți cuptorul, lăsați cheesecake-ul în interior pentru alte 2 ore. Apoi răciți și serviți.

Cheesecake de lămâie cu miere

Sursa