Cheesecake de lămâie cu miere

Cheesecake de lămâie cu miere

-
//
25.01.2016

Cheesecake de lămâie cu miere

MOD DE PREPARARE 

Cheesecake de lămâie cu miere

Fărâmițați biscuiţii şi amestecaţi-i cu untul, zahărul şi lichiorul. Puneţi amestecul pe fundul unei forme rotunde detaşabile şi daţi la frigider pentru 30 min.

Cheesecake de lămâie cu miere

Bateţi brânza şi mascarpone cu zahărul, mierea, coaja şi sucul de lămâie. Continuând să bateţi, adăugaţi ouăle, unul câte unul.

Cheesecake de lămâie cu miere Încălziţi cuptorul până la temperatura de 150 °C. Turnaţi umplutura în forma cu biscuiţii şi coaceţi 1 oră. Deconectaţi cuptorul şi lăsaţi cheesecake-ul înăuntru pentru încă 2 ore. Răciţi. Cheesecake de lămâie cu miere

Sursa