Vă prezentăm astăzi o prăjitură foarte gustoasă pentru întreaga familie! Se pregătește ușor, iar rezultatele depășesc orice așteptări.
MOD DE PREPARARE
1. Prăjiți fulgii de ovăz în unt (20 g) până se rumenesc frumos.
2. Bateți untul (120 g) cu zahărul, adăugați ouăle, sucul de lămâie, bicarbonatul și amestecați bine.
3. În compoziția de ouă adăugați făina și fulgii de ovăz, frământați aluatul.
4. Dați prin răzătoare un măr și fructele de kaki. Restul fructelor tăiați-le feliuțe subțiri. În forma unsă cu unt turnați aluatul, ungeți cu compoziția de mere și kaki rase, iar deasupra aranjați feliile de fructe. Presărați cu zahăr brun și scorțișoară.
5. Coaceți în cuptorul încălzit la 190 de grade timp de 35-40 de minute. Poftă mare!