Susanul – este lider după conținutul de calciu. Nivelul de calciu din susan depășește pe cel care se conține în brânza de vaci de 10 ori!
1) Amestecați făina, praful de copt și sarea.
2) Bateți untul cu zahărul. După care adăugați oul, vanilia, sucul de lămâie și mixați cu mixerul timp de 20 de minute.
3) La viteza mică a mixerului adăugați în porții mici făina.
4) Cu ajutorul unei lopățele amestecați semințele de susan (el poate fi prăjit preventiv).
5) Cuptorul se încinge până la temperatura de 180 de grade. Pe hârtie de pergament (neapărat), cu ajutorul unei linguri mici se aranjează biscuiții la o distanță de 3-4 cm.
6) Biscuiții se coc 8-15 minute în dependență de mărime. Fiți atenți să nu-i ardeți (peste 6 minute îi puteți întoarce pe altă parte). Biscuiții fierbinți sunt moi și lipicioși, însă după ce se răcesc, devin crocanți și irezistibil de delicioși.