mamaplus

Nicoleta Adam, detalii neștiute despre nunta sa: Bugetul s-a dublat

-
//
08.10.2024

Nunta ei a făcut furori și provocat multe discuții în mediul online, iar căzătura în rochie de mireasă a adunat milioane de vizualizări. Jurnalista și stilista Nicoleta Adam a povestit într-un interviu detalii neștiute despre evenimentul fastuos pe care l-a avut recent, ce momente i-au marcat seara, dar și cheltuielile exorbitante care au ajuns la 80.000 de euro.

mamaplus

Într-un interviu pentru Dorin Galben, Nicoleta Adam a povestit că a încredințat organizarea nunții în mâinile specialiștilor, astfel încât să nu aibă nimic pe umerii săi și să savureze din plin de eveniment, transmite unimedia.info. 

„Ce face o nuntă bună? Invitații, muzica de calitate și mirii frumoși - iată trei elemente importante pentru o nuntă de succes. Am avut trei organizatori la nuntă, am luat pachetul full, ca să nu avem nimic pe umerii noștri. Fetele s-au implicat la maxim, ne-au ajutat, nu am avut nicio grijă, doar achitări și avansuri. Știam că nu-mi doresc o nuntă cu tradiții. Ședința foto am făcut-o în Italia, acasă mi-a rămas doar să dau petrecerea și să savurez timpul cu prietenii. Le-am spus organizatorilor pe puncte ce și cum facem, iar ei au au mai venit cu recomandări”, a povestit tânăra.

Evenimentul a costat mult peste așteptările mirilor, iar cheltuielile nu au fost răscumpărate din banii primiți în dar de la invitați. Ba mai mult, cuplul s-a împrumutat, ca să facă față.

„Am avut 120 de invitați. Ne-a costat extrem de scump, a trecut peste bugetul nostru de două sau trei ori. Credeam că ne vom încadra în 30-40 mii euro. Tocmai din acest motiv, vreau să recomand mirilor ca atunci când își planifică un eveniment să nu mizeze pe faptul că o să-l coste exact cât a planificat, prețurile sunt foarte mari la tot. Am vrut să anulez pusul banilor pe masă, visam la o nuntă în care oamenii să nu vină cu daruri, să nu vină cu plicuri, să vină relaxați, dar mi-am dat seama că nu e real, trebuie să fii milionar. Nu ne-am răscumpărat banii din ceea ce au pus invitații pe masă, suntem în minus cu câteva mii de euro, noroc de soacra noastră care a putut să ne ajute”, a spus stilista. 

Tinerii și-au uimit invitați cu un meniu netradițional, dar și un cadou personalizat.

„Ce a fost cel mai scump, cred că decorul, meniul și prestatorii. Nu am avut o nuntă ca la nord, să se rupă mesele. Mă așteptat că într-un moment dat oaspeții o să mă ia într-o parte și o să mă întrebe ce e asta, pentru că nu suntem obișnuiți să aveam cultura aceasta a mâncării, să știm ce înseamnă polentă cu parmezan și caracatiță, dar nu am avut întrebări, nu mi-a spus lumea că nu e mâncare. Am optat pentru cinci feluri personalizate și fourchete cu fructe de mare, carne, pește, etc.

Un lucru neobișnuit pe care l-am avut au fost oglinzile personalizate, cu mesaje pentru fiecare cuplu, a fost ideea prietenei mele. Într-o seară, m-am așezat și am scris 60 de mesaje, câte unul pentru fiecare cuplu. Din tradiții am păstrat doar buchetul miresei, primul dans și colacul. Nu am avut dezbrăcatul miresei, daruri, etc.”, a mărturisit Nicoleta Adam.

Stilista a comentat și intrarea sa „memorabilă” în sală, când a căzut în fața invitaților în rochie de mireasă. Momentul a devenit viral, iar unii internauți au comentat că totul a fost regizat. Unii oaspeți s-au ales cu traumatiste în timpul evenimetului.

„După căzătura cu care am început nunta, am deschis TikTok-ul să văd comentariile și mi-am dat seama că am devenit milionară în doar câteva ore. Fetele, care au organizat totul, au postat momentul și mă bucur că au făcut-o, pentru că eu de felul meu sunt naturală, da așa a început evenimentul, nemontat, neregizat. Am căzut grav, a fost foarte brusc, mirele a crezut că eu am scăpat buchetul și l-am ridicat, dar nu a fost așa, mi-a rămas și o vânătaie. Apropo, un invitat a ajuns la urgență și e cu mâna în gips, iar alte două invitate au avut entorsă, s-au lunecat. Paradoxul este că cu două zile înainte de nuntă noi am repetat în sală dansul, în aceea și pantofi și nu a avut nicio problemă”, a spus Nicoleta Adam.