Cum se prepară o friptură suculentă cu pojghiță crocantă (rețete delicioase)

Cum se prepară o friptură suculentă cu pojghiță crocantă (rețete delicioase)

-
//
25.11.2014

Pentru ca pojghița să se primească rumenă și apetisantă, gătiți friptura în tigaie acoperită cu un strat de ceramică.

25 min + 12 ore

6 porții În 100 gr: 330 kcal

Cum se prepară o friptură suculentă cu pojghiță crocantă (rețete delicioase)

Friptură cu pojghiță crocantă: mod de preparare

1. Ghimbirul și ceapa se curăță și se taie mărunt. Se adaugă pasta, siropul, gemul, uleiul, sarea, piperul și rozmarinul. Se dă totul prin blender. Ungeți carnea și lăsați-o să se marineze la frigider pentru 12 ore.

2 Înfierbântați tigaia până la temperatura de 180 o С, adăugați ulei și prăjiți carnea a câte trei minute pe fiecare parte. Luați-o de pe foc, înfășurați-i în folie de aluminiu și lăsați-o așa pentru 5 minute.

Cum se prepară o friptură suculentă cu pojghiță crocantă (rețete delicioase)