mamaplus

Andreea Antonescu, internată cu o boală gravă în spital

-
//
12.07.2021

Andreea Antonescu trece prin momente foarte grele. După participarea la proiectul televizat Survivor Romania, artista se confruntă din nou cu simptomele unei boli din copilărie. În urmă cu câteva luni, cântăreața a mărturisit coșmarul prin care a trecut din cauza unor probleme la rinichi. Acum, se pare că boala a recidivat. 

La vârsta de 2 ani, Andreea Antonescu a fost diagnosticată cu sindrom nefrotic. Medicii i-au recomandat atunci tratamentul cu citostatice, ca să se vindece. Artista a ținut să menționeze că nu s-a mai întâlnit cu simptome de genul acesta și că totul s-a agravat chiar după participarea la show-ul sportiv din Republic Dominicană:

„Pentru mine a fost o mare surpriză, pentru că nu am mai avut simptome de genul acesta. Lucrurile s-au agravat după participarea mea la Survivor, însă nu mi-aş fi pus sănătatea în pericol dacă ştiam mai devreme de aceste probleme. Este a doua oară în viața mea când am probleme de sănătate, la vârsta de 2 ani am fost internată şase luni în spital cu ambii rinichi”, a povestit vedeta pentru un portal românesc.

Cu toate astea, Andreea încearcă să gândească pozitiv și să aibă mai mare grijă de ea.