Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki

Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki

-
//
06.11.2014
Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki

Iulia Vîsoțki

Toate legumele trebuie tăiate în așa fel încât să fie aproximativ de aceeași mărime.

Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki

Metoda de preparare

Ceapa, morcovul și usturoiul se taie mărunt. Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki Țelina se taie în bucăți mici. Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki Se înlătură sâmburii ardeiului dulce și se taie la fel. Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki Într-o cratiță se încinge 2 linguri de ulei de măsline, se toarnă toate legumele și se prăjesc 5-7 minute până nu se fac moi. Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki Se spală orezul și se adaugă în cratiță, se amestecă, se toarnă apă fierbinte sau bulion și se fierbe 10 – 12 minute. Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki

Se adaugă fasolea și mazărea și se fierbe încă 3-4 minute până când orezul și legumele sunt gata. După care se sărează și pipărează. Dacă supa iese prea deasă, se mai toarnă puțină apă fierbinte sau bulion.

Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki Parmezanul se dă prin răzătoare măruntă. Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki
 

Supa gata se toarnă în farfurii, se stropește cu uleiul de măsline rămas și se presară parmezan și busuiocul rupt în mână.

Ministrone cu orez de la Iulia Vîsoțki