Chiftele de pui și dovleac

Chiftele de pui și dovleac

-
//
19.07.2016

Trebuie să încercați această rețetă din două motive: în primul rând, e vară, adică sezonul dovleceilor, iar în al doilea rând, numărul de ingrediente este minim, iar procesul de gătire este simplu și rapid. Nici nu mai e cazul să amintim că această combinație între carne tocată și dovlecei face chiftelele foarte suculente și fine.

Chiftele de pui și dovleac

MOD DE PREPARARE

1. Curățați dovlecelul de coajă și semințe, dați-l printr-o răzătoare mică. Adăugați-l la carnea tocată.

Chiftele de pui și dovleac

2. Tocați mărunt ceapa și usturoiul. Adăugați la compoziția de carne și dovlecel. Amestecați, condimentați cu sare și piper.

Chiftele de pui și dovleac

3. Formați chiftele, dați-le prin pesmet.

Chiftele de pui și dovleac

4. Prăjiți în ulei vegetal până sunt gata, aproximativ câte 5 minute pe fiecare parte.

Chiftele de pui și dovleac

Poftă bună!

Chiftele de pui și dovleac

Sursa