mamaplus

Tatiana Heghea, profund emoționată: ”Cred că mamele înțeleg cel mai bine ce simt eu azi”

-
//
17.02.2021

Încă de la ora 7 dimineața, interpreta Tatiana Heghea, alături de cei mai devotați complici ai săi – fiica Regina-Raluca și soțul Eugen – au decis să pună la cale o surpriză frumoasă de ziua mezinului familiei Arthur-Elisey. Înarmați cum se cuvine cu baloane, cadouri și tortul de sărbătoare, l-au felicitat pe sărbătorit, care era cam supărat la început, însă după câteva alinturi din partea mamei, a înțeles că urmează o zi specială pentru el.

”Cred că femeile care sunt mame înțeleg emoțiile pe care le am eu azi încă din prima clipă în care m-am trezit. Sunt foarte mândră că acum 3 ani am dat viață unui pui de om și băiețel, să fie urmaș al familiei. E o împlinire totală și un copil, ca pentru fiecare mamă, cel mai bun! În pofida programului încărcat pe care noi mamele îl avem, în ziua în care s-a născut copilul trebuie să ne rezervăm câteva secunde, minute sau chiar o oră pentru a privi tot ceea ce s-a întâmplat de-a lungul anilor, adică creșterea și evoluția lui. Asta înseamnă să ne uităm la fotografii, video, să analizăm performanțele, să le conștientizăm și să spunem un mulțumesc Cerului și bunului Dumnezeu pentru parcursul copiilor noștri.”, mărturisește Tatiana Heghea.

Despre fiul său, Tatiana a povestit într-un interviu pentru MamaPlus că este un bărbat desăvârșit în devenire, chiar de la vârsta pe care o are acum.”Are atitudine, tupeu, curaj și ambiție, ceea ce o bucură foarte tare, pentru că anume așa trebuie să fie bărbații – să ne inspire mereu siguranță și încredere.”, mai spune Tatiana.

mamaplus

Menționăm că fiica Tatianei Heghea, Regina-Raluca, a împlinit vârsta cinci anișori în data de 13 ianuarie.