mamaplus

Fetița Tatianei Heghea, internată în spital de ziua ei: ”M-au înecat lacrimile”

-
//
13.01.2021

Emoționată, dar entuziasmată de evenimentul important de astăzi, interpreta Tatiana Heghea a dezvăluit ce se întâmplă în viața ei de câteva zile bune. Începând cu seara zilei de sâmbătă, fiica ei Regina Raluca este internată la Institutul Mamei și Copilului, iar aniversarea ei de cinci anișori o celebrează alături de micii pacienți internați în același salon. Chiar dacă i-au dat lacrimile, Tatiana spune că este important să vezi mereu partea pozitivă în orice experiență prin care trece copilul tău.

”Am încercat să fiu cât mai discretă și să nu vă aduc lacrimile unei mame, care de altfel ca toate mamele suferă și plânge atunci când copilul ei este în spital. Din fericire, totul este bine, doar că fără acea aniversare la care noi am visat – să o facem mare, fastuoasă, cu foarte multe cadouri. Pentru prima dată m-au înecat lacrimile, e greu, dar am încercat să creăm minuni din ce avem.”, povestește Tatiana.

Regina Raluca a fost felicitată dis-de-dimineață cu multe baloane, urări de bine și un tort festiv din care a gustat din prima. Complicii Tatianei au fost atât copiii din salon, cât și mămicile și asistentele medicale din spital.

mamaplus

”Nu e simplu să fii părinte... însă frumusețea momentelor care adună acest statut, acest rol, compensează orice greutate.”, scrie Tatiana Heghea într-un mesaj special de ziua fiicei sale, publicat astăzi pe Instagram.

mamaplus
mamaplus
mamaplus