Un donator prolific de spermă susține că este tatăl a 160 de copii! Joe, în vârstă de 51 de ani, este un american stabilit în Marea Britanie, supranumit „îngerul nordului”, pentru că a ajutat foarte multe femei să își îndeplinească visul de a deveni mame.

Zilele trecute a fost Ziua Tatălui, iar bărbatul a declarat că s-a întâlnit doar cu unul dintre copiii săi, deoarece pur și simplu are prea mulți, răspândiți în toate colțurile lumii, și nu are cum să țină legătura cu toți! De-a lungul anilor, el s-a întâlnit cu 60 dintre aceștia și vorbește zilnic cu ei pe WhatsApp. Bărbatul a călătorit prin SUA, Argentina, Italia, Singapore, Filipine și Marea Britanie pentru a-și dona sperma.

Joe susține că a făcut sex cu peste 200 de femei

Lipsa donatorilor, dar și costul ridicat al clinicilor private - până la 2.400 de euro pentru un singur ciclu de inseminare artificială și peste 8.000 de euro pentru fertilizarea în vitro- au împins mii de femei să găsească ajutor prin intermediul rețelelor sociale.

Joe s-a lăudat că până acum a făcut sex cu peste 200 de femei care și-au dorit să rămână însărcinate. Însă, pe multe le-a ajutat fără a le întâlni vreodată în persoană. Procesul este unul simplu! După ce vorbește cu ele pe Instagram sau Facebook, stabilește cu acestea modul în care vor să rămână gravide: relații intime parțiale, care nu includ sărutul, sau inseminare artificială.

“Femeile mă contactează pe Internet pentru a le ajuta. Eu cer informații despre ciclul lor menstrual, calculez perioada cea mai bună și stabilesc împreună cu ele modul în care vom proceda. Pentru unele persoane, inseminarea naturală este cea mai eficientă, însă cele care sunt într-o relație aleg altă variantă, pentru a nu crea probleme acasă. În acest moment, am câteva femei care sunt gravide pentru că mi-am trimis sperma prin curier. Deci, nu m-am văzut cu ele niciodată!”, a explicat bărbatul pentru tabloidul The Sun.

Din păcate, nu toate viitoarele mame care au căutat donatori online au avut noroc. Multe dintre acestea au fost bombardate cu mesaje de la bărbați care le preseau să facă sex și care le-au trimis imagini nesolicitate cu conținut sexual. Moderatorii de pe Facebook au avertizat că există o„mafie a spermei” în care donatorii cunoscuți recurg la amenințări și șantaj.

Donarea de spermă în schimbul unei sume de bani este interzisă prin lege în Marea Britanie. Bărbații care trec prin clinici de fertilitate sau bănci de spermă nu au drepturi sau responsabilități față de copiii concepuți folosind lichidul lor seminal. Însă, copiii au dreptul de a cere anumite informații despre donatorul lor când împlinesc vârsta de 16 ani.