Părul sănătos, strălucitor și bine îngrijit este visul fiecărei femei indiferent de anotimp. În sezonul rece, frigul, vântul și aerul uscat sunt factori care agresează firul de păr. În astfel de condiţii, fără o protecţie adecvată, părul devine mai uscat, se despică mai repede şi capătă un aspect nesănătos. Iată căteva sfaturi utile pentru menţinerea frumuseţii părului tău în acest sezon!

Sfaturi pentru un păr catifelat și strălucitor în sezonul rece!

  • Evită pălăriile și căciulițețe din materiale sintetice, care pot fi agresive cu firul de păr.
  • Limitează folosirea aparatelor de coafat. Ondulatoarele sau aparatele de îndreptat nu fac altceva decăt să usuce şi să deterioreze părul, mai ales în aceasta perioadă în care este deja mai sensibil din cauza temperaturilor.
  • Folosește temperaturi mai scăzute pentru uscarea părului.
  • Tunde vârfurile deteriorate cât mai des în această perioadă.
  • Și nu în ultimul rând, este nevoie de a hrăni și hidrata podoaba capilară cu produse speciale pentru părul uscat.

Sfaturi pentru un păr catifelat și strălucitor în sezonul rece!

Șamponul Klorane cu Unt de Mango este alegerea perfectă pentru a repara părul uscat. Acest șampon cu unt de mango hrănește și învelește părul uscat fără a-l îngreuna, protejând de asemenea fibrele capilare. Hrănit și protejat împotriva uscării, părul devine suplu, catifelat și își recapătă strălucirea.

Balsamul Klorane cu Unt de Mango, un produs bogat pentru descurcare, este un pas suplimentar pentru a dezvălui frumusețea părului. Un balsam favorit care lasă părul hrănit, suplu și descurcat, fără a lăsa reziduuri care îngreunează.

Sfaturi pentru un păr catifelat și strălucitor în sezonul rece!

De asemenea, un produs excepțional de îngrijire a părului, cremos, bogat și extrem de hrănitor este masca cu unt de Mango care revitalizează firul de păr. Asigură hrănire în profunzime și de durată, fără a îngreuna părul. Oferă volum, catifelare și strălucire în numai 5 minute.

Sfaturi pentru un păr catifelat și strălucitor în sezonul rece!

Toată gama KLORANE o găsiți în rețeaua Farmacia Familiei 

și pe www.facebook.com/kloranemoldova

Sursa: Mamaplus.MD