Veste bună pentru tine: poţi scăpa de celulită mult mai eficient, cu o substanţă revoluţionară, resveratrol, de 30 de ori mai eficientă decât cafeina!

Scapă urgent de celulită!

Peste 90% din femei suferă de celulită, indiferent dacă silueta lor este XXL sau S. Stilul de viaţă modern favorizează acest lucru prin sedentarism şi alimentaţie. De fapt, celulita constă într-o alterare a ţesutului de susţinere a pielii (conjunctiv) şi o tulburare a circulaţiei sangvine şi limfatice din zonă, ca urmare a acumulării de substanţe grase în celulele ţesutului profund adipos (adipocite). Cu alte cuvinte, pe măsură ce grăsimea se acumulează în exces doar în adipocite, încep să fie afectate toate structurile ţesutului adipos (vase, nervi, fibre de colagen şi elastină, celule, spaţii intercelulare), ducând la o îmbătrânire accelerată a ţesuturilor afectate. Cercetările ştiinţifice au arătat că procesul prin care se instalează şi evoluează celulita este foarte complex.

Pe măsură ce grăsimea se acumulează în adipocite, aceste celule se umflă, îngustează spaţiile dintre ele şi încep să stranguleze vasele şi terminaţiile nervoase, drenarea substanţelor toxice se face din ce în ce mai dificil, iar ţesutul începe să se deterioreze. Evoluţia celulitei este lentă şi sigură, dacă nu faci nimic să opreşti acest proces.

Majoritatea produselor cu adevărat eficiente pentru tratamentul celulitei îşi bazează acţiunea pe calităţile speciale ale cafeinei care are rolul de a grăbi „arderea” grăsimii depuse în adipocit.

Dar dacă îţi doreşti ceva mult mai eficient decât cafeina, încearcă resveratrol. Extras iniţial de dr. Sinclaire, Harvard University, din vinul roşu, resveratrolul a intrat rapid în atenţia cercetătorilor din toată lumea. Studiile ştiinţifice i-au dovedit efectele multiple de: anti-îmbătrânire, anti-canceroase, pe cele protectoare asupra sistemului cardio-circulator, anti-inflamator şi multe altele. Dar, ce este mai interesant pentru noi, aici, este efectul de activare a lipolizei (degradarea grăsimilor) – de 30 de ori mai intens decât cel al cafeinei!

Ivatherm a inclus resveratrolul într-un gel anticelulitic. Resveratrox® Forte  are o formula exclusivă, inovatoare, cu rezultate vizibile.

Scapă urgent de celulită!

Resveratrox® Forte  este o cremā anticeluliticā cu efect intens de reducere a stratului lipidic de pe coapse, fese şi abdomen. Pentru multe femei care au avut răbdarea de a aplica dimineaţa şi seara, zi de zi, timp de cel puţin patru săptămâni, Resveratrox® Forte pe zonele afectate, au constatat o reducere a circumferinţei, spre exemplu, la nivelul coapselor cu 10-20% si la nivelul feselor cu 9-14%

Produsul poate fi folosit de femeile gravide si de persoanele cu fragilitate capilara şi nu este fotosensibil.

Nu-ţi vine să crezi? Nu ai decât să încerci pe propria-ţi piele Resveratrox® Forte! Fiind un produs dermo-cosmetic, îl găseşti doar în Farmacia Familiei, iar la al doilea produs cumpărat primeşti 70% reducere.