Celulita reprezintă o problemă importantă din punct de vedere estetic, aspectul de ,,coajă de portocală” afectează 90% dintre femei, datorită structurii diferite a pielii și țestului adipos din hipoderm. Prevenirea și combaterea celulitei rămâne o preocupare majoră în rutina zilnică de îngrijire a pielii pentru reprezentantele sexului frumos!

Scapă definitiv de celulită în trei pași!

Pe parcursul vieții, o multitudine de factori și obiceiuri își pot lăsa amprenta asupra aspectului pielii, celulita afectând, deopotrivă, toate categoriile de femei, inclusiv cele slabe fără exces de grăsime.

Fie că e vorba de sedentarism, alimentație greșită, disfuncții hormonale, dereglări de microcirculație sangvină și limfatică, profil genetic ori alte cauze ce determină celulita, lupta împotriva celui mai de temut inamic al frumuseții poate fi câștigată.

În acest scop, este esențial să acționăm pe toate planurile, atât din interior cât și din exterior, pentru a elimina definitiv celulita! Cum scapi definitiv de celulită? Răspunsul este simplu și constă din acțiunea sinergică a celor trei pași:

1. Alimentație corectă

Un regim alimentar corect și echilibrat, bogat în alimente sănătoase și nutritive previne apariția celulitei din interior. Dincolo de dietă, este foarte important și să te hidratezi corect, pentru a grăbi eliminarea toxinelor din corp și a accelera arderea grăsimilor din țesutul subcutanat.

2. Exerciții fizice

Practicarea exercițiilor fizice stimulează dezvoltarea masei musculare, reduce stratul de grăsime subcutanată, implicit celulita, intensifică procesele metabolice și arderea caloriilor, sporește tonusul pielii, îmbunătățește circulația sangvină și drenajul apei la nivelul țesutului adipos.

3. Produse cosmetice cu acțiune anti-celulitică

Remediile anti-celulitice cu acțiune locală ameliorează circulația limfatică și sangvină, elimină toxinele si excesul de lichide din țesutul grăsos, netezesc pielea și îmbunătățesc tonusul și elasticitatea tegumentului.

Equilibra Cellu-Light

Extractul din pulpă de ananas și cafea, care se conțin în Equilibra Cellu-Light ajută la eliminarea surplusului de lichide toxice, tratează pielea inestetică și contribuie la controlul greutății corporale. Este un produs Bio Activ ce acționează imediat, mai ales, în combinație cu o alimentație echilibrată.

Scapă definitiv de celulită în trei pași!

Equilibra Crio–Gel  Anticelulita

Este o cremă folosită pentru masajul local în zonele cu celulită. Efectul este unul garantat, datorită componentelor active care accelerează metabolismul celular, intensifică arderea de grăsimi, stimulează circulația sanguină și limfatică locală, elimină toxinele locale acumulate, are efect antiinflamator, antioxidant, de regenerare celulară, de fortificare și refacere a țesutului conjunctiv, contribuie la regenerarea epidermei și combate îmbătrânirea prematură a acesteia.

Scapă definitiv de celulită în trei pași!

Equilibra -Exfoliant Remodelant pentru o piele catifelată şi delicată!

Amestecul de Alge Fucus, plante (Castan), și uleiuri esențiale (portocală amară, grapefruit, rozmarin, mentă) sunt potrivite pentru un tratament de exfoliere profundă în timpul dușului. Această combinație redă tonus, elasticitate și fermitate pielii. Curăță foarte bine tenul, elimină impuritățile și celulele moarte de la suprafața pielii. Corpul este energizat datorită aromaterapiei și conferă o senzație plăcută.

Scapă definitiv de celulită în trei pași!

Equilibra Loţiune – Revigorantă pentru Corp

Datorită conținutului de  Aloe Vera bogat în aminoacizi, peptide și complexe de vitamine ce stimulează regenerarea pielii, este posibilă menținerea tonusului pielii, care capătă vitalitate și strălucire. Iar extractul de mentă conferă senzație de răcoare și comfort. Equilibra Loțiune Revigorantă pentru Corp este indicată atât pentru pielea sensibilă cât și pentru cea normală. Se absoarbe imediat în piele și o tonifică la cel mai înalt nivel. După fiecare aplicare, pielea arată mai luminoasă, e mai plăcută la atingere și are un tonus îmbunătățit.

Scapă definitiv de celulită în trei pași!

Ceaiul Equilibra – pentru o digestie uşoară

Equilibra propune un ceai fenomenal de gustos pentru o digestie bună. Având la bază o combinație unică de plante (finicol, rădăcină de lemn dulce, anason, coaja de portocale dulci, mentă, romaniță), recomandată pentru îmbunătăţirea capacităţii digestive, ceaiul contribuie la funcţionarea normală a sistemului digestiv prin faptul că: îmbunătăţește capacitatea digestivă; reduce starea de balonare; stimulează secreţiile gastrice şi intestinale; stimulează producerea şi eliminarea de bilă; reglează  apetitului şi digestia.

Scapă definitiv de celulită în trei pași!

Toate produsele Equilibra pot fi achiziționate în filialele ,,Farmacia Familiei”!