Fiecare femeie își dorește să se mențină pentru cât mai mult timp tânără, frumoasă și fără riduri. Pentru a amâna îmbătrânirea, specialiștii din domeniul frumuseții au creat două produse minune, care țin ridurile departe.

Ridurile nu mai sunt o problemă. Scapă de ele pentru totdeauna!

„Frumusețea e doar UNA”- este mesajul pe care îl aduce gama anti-age UNA, de la Ivatherm.

Crema de față UNA anti-aging reduce în doar 2 săptămâni adâncimea și numărul ridurilor de pe față și gât, crește fermitatea și grosimea pielii, reface conturul feței.

Crema contur de ochi UNA anti-aging reduce vizibil adâncimea și numărul ridurilor „laba gâștei”, crește luminozitatea pielii și redă suplețe și finețe pielii mature.

Ridurile nu mai sunt o problemă. Scapă de ele pentru totdeauna!

Ingredient activ principal:  În căutarea soluțiilor anti-aging la nivelul pielii, s-au descoperit ingrediente active care să influențeze mecanismele de regenerare la cel mai intim nivel: celula stem.

Celulele stem vegetale extrase din Rhododendron Ferrugineum, plantă rară ce trăiește în condiții climatice extreme, la peste 2000 m altitudine, în Munții Alpi.

Efecte: Celulele stem vegetale din acest ingredient cresc vitalitatea și protejează longevitatea celulelor stem din piele, accelerând regenerarea epidermului și îmbunătățind funcția de barieră. Pielea devine vizibil mai tânără în 2 săptămâni.

În luna martie, toate produsele din gama anti-age și anti-rid de la Ivatherm le poți găsi cu 20% reducere în rețelele Farmacia Familiei.