Vara suntem mult mai expuși la razele solare decât în celelalte anotimpuri, de aceea e foarte important să ne protejăm pielea. Pentru a evita reacțiile adverse ale razelor soarelui este indicat să aplicăm produse cosmetice fotoprotectoare.

Protejează-ți pielea de razele solare cu cele mai eficiente produse cosmetice

Equilibra, brandul Nr 1 în Italia,  îți propune o gamă largă de produse cosmetice, care îți vor proteja pielea de razele solare și te va ajuta să obții un bronz perfect.

Gama de protecție solară cu PROSUN-UV® complex

Equilibra a creat gama cu PROSUN-UV® complex  pentru protejarea pielii împotriva arsurilor solare. Aloe Vera, prezent în complexul PROSUN-UV® în procent de 20 % hidratează, împrospătează, protejează și regenerează pielea. Uleiul de migdale dulci și untul de shea reduc ridurile fine, cicatricile și diminuează iritațiile pielii. Uleiul de argan din formulă este bogat în acizi grași esențiali omega-3 și omega-6 ce ajută la regenerarea pielii, catifelează pielea, protejează de radiațiile solare și asigură o bronzare uniformă. Uleiul de morcov și vitamina E protejează epiderma împotriva razelor ultraviolete și oferă pielii strălucire.

  • Aloe Spray Cremă Protecție Solară SPF 25 - PROSUN-UV® complex
  • Aloe Cremă Protecție Solară SPF 20 cu PROSUN-UV® complex
  • Aloe Cremă Protecție Solară SPF 30 cu PROSUN-UV® complex
  • Aloe Cremă Protecție Solară SPF 50+ cu PROSUN-UV® complex
  • Aloe Cremă Protecție Solară Pentru Față SPF 50+

Protejează-ți pielea de razele solare cu cele mai eficiente produse cosmetice

Gama pentru bronz cu factorul SPF 6

Produsele bronzante de la Equilibra cu factor SPF 6 sunt ideale pentru pielea închisă la culoare sau ușor bronzată. Acestea ajută la căpătarea și menținerea unui bronz sănătos și intens pe parcursul expunerii la soare. Conțin 10% Aloe Vera pentru hidratare, regenerare și catifelare. Uleiurile naturale și Aloe Vera formează o peliculă rezistentă care protejează de uscăciunea provocată de razele solare și sare. Vitamina E din compoziție hidratează în profunzime și are rol antioxidant pentru epidermă.

  • Aloe Ulei Bronzant sSray SPF 6
  • Aloe Gel Bronzant SPF 6

Protejează-ți pielea de razele solare cu cele mai eficiente produse cosmetice

Gama Equilibra dupa plajă

  • Aloe Gel După Plajă cu castraveți

Gel calmant după plajă cu Aloe Vera și suc de castravete de la Equilibra cu absorbție imediată în piele este ideal pentru pielea înroșită de soare pentru că răcorește și calmează instantaneu. Gelul de Aloe Vera 10 %, transparent și ușor de aplicat după expunerea la soare, calmează în caz de arsuri solare sau de înroșire a pielii, are acțiune antiinflamatoare, antiseptică, nutritivă, emolientă dar și cicatrizantă asupra pielii. Sucul de castravete 100 % natural are efect calmant si regenerant puternic, dar și răcorește imediat pielea afectată de soare, vânt și sarea din apa mării.

  • Aloe Sun Gel de Duș după plajă

Aloe Sun Shower Gel de la Equilibra este un gel delicat pentru spălat și care menține bronzul. Formula blândă rehidratează și hrănește pielea deteriorată de soare și sarea din apa mării, limitează descuamarea cutanată. Datorită surfactanților vegetali din compoziție nu irită pielea , curăță blând.

Protejează-ți pielea de razele solare cu cele mai eficiente produse cosmetice

Produsele Equilibra sunt FĂRĂ parabeni, FĂRĂ coloranți, FĂRĂ petrolați, FĂRĂ parfum. Componente active - gel Aloe Barbadensis 20 % , unt de Shea, ulei de migdale dulci, vitamina E, ulei de morcov, ulei de soia.

Produsele sunt în conformitate cu recomandările europene în vigoare. Tolerabilitatea acestora a fost testată dermatologic.

Fii specială și simte-te bine în pielea ta, alături de Equilibra Moldova!

Produsele Equilibra pot fi găsite în toată rețeaua Farmaciei Familiei!