Aloe Vera este una dintre cele mai apreciate plante de pe Pământ. Aceasta conține 20 dintre cei 22 de aminoacizi existenți în structura corpului uman, inclusiv 7 dintre cei 8 aminoacizi esențiali, care nu pot fi sintetizați de organism.

Produsul care tratează acneea, arsurile solare și te scapă de riduri

De asemenea, planta mai conține: vitamina A (carotenul), cu efecte benefice asupra vederii și vitamine din complexul B, indispensabile în buna funcționare a celulelor nervoase. Această plantă mai conține vitamina C, care protejează organismul de infecții și luptă cu stresul, dar și vitamina E, care previne instalarea aterosclerozei și are un rol benefic în prevenirea bolilor cardiovasculare.

Aloe Vera conține peste 20 de minerale, printre care calciul, potasiul, fosforul, fierul, sodiul, magneziul, zincul, toate implicate în buna funcționare a sistemului muscular și a celui nervos.

Această plantă este un adevărat tezaur pentru sănătate și frumusețe, găsindu-se cu greu o afecțiune pentru care să nu-și fi demonstrat eficiența. De la vindecarea rănilor sau a indigestiilor la acțiuni benefice în cazul unor boli extrem de grave și până la utilizarea ei în industria cosmetică. Gelul extras din frunzele sale are o mare putere asupra organismului uman.

Produsul care tratează acneea, arsurile solare și te scapă de riduri

Aloe Vera mai este cunoscută şi ca „plantă de prim ajutor” tocmai datorită proprietăţilor sale:

• Hidratează și calmează pielea

• Reduce inflamaţiile

• Tratează acneea

• Tratează arsurile solare

• Îndepărtează vergeturile din timpul sarcinii

• Regenerează pielea

• Cicatrizează rănile

• Previne ridurile

Produsul care tratează acneea, arsurile solare și te scapă de riduri

Equilibra prezintă Aloe Vera Gel 98%, care are beneficii uimitoare pentru sănătate. Acest produs luptă cu arsurile solare, cu mușcăturile de insecte, tratează tăieturile și are efecte miraculoase asupra frumuseţii pielii.

Aloe Vera Gel 98% poate fi utilizat zilnic în programul de îngrijire a pielii. 

Produsul care tratează acneea, arsurile solare și te scapă de riduri

Produsele Equilibra pot fi găsite exclusiv în Farmacia Familiei.