Apariția ridurilor și a liniilor fine este un fenomen inevitabil în cadrul procesului de îmbâtrânire a pielii. Însă, la ora actuală, orice femeie are la dispoziție un întreg arsenal de metode în lupta cu anii. Trebuie doar să apelezi la inovațiile dermatocosmetice moderne care redau luminozitate și fermitate tenului și reduc vizibil numărul ridurilor!

Produsele care te scapă de riduri și-ți întineresc tenul în 2 săptămâni

Cu ajutorul inovațiilor dermatocosmetice regăsite în gama anti-aging UNA, Ivatherm dă timpul înapoi și te ajută să alegi produsele potrivite pentru toate tipurile de piele matură, chiar și pentru cea sensibilă.

Ivatherm dă timpul înapoi! GAMA UNA cu efect rapid de întinerire a pielii!

Alege UNA cu efect rapid de întinerire a pielii!

Produsele care te scapă de riduri și-ți întineresc tenul în 2 săptămâni

Crema de față UNA anti-aging (50 ml) reduce vizibil, în doar 2 săptămâni, adâncimea și numărul ridurilor de pe față și gât, crește fermitatea și grosimea pielii, reface conturul feței.

Crema contur de ochi UNA anti-aging (15 ml) reduce vizibil adâncimea și numărul ridurilor de tipul „laba gâștei”, crește luminozitatea pielii și redă suplețe și finețe pielii mature.

În căutarea soluțiilor anti-aging, s-au descoperit ingrediente active care să influențeze mecanismele de regenerare la cele mai profunde straturi ale pielii. Un astfel de ingredient este celula stem. Ingredientul activ principal al gamei UNA este PhytoCellTec™ Alp Rose sunt celulele stem vegetale extrase din Rhododendron Ferrugineum, plantă rară ce crește în condiții climacterice extreme, la peste 2000 m altitudine, în Munții Alpi.

Care este rolul PhytoCellTec™ Alp Rose? Celule stem vegetale din acest ingredient cresc vitalitatea și protejează longevitatea celulelor stem din piele, accelerând regenerarea epidermului și îmbunătațind funcția de barieră. Pielea devine vizibil întinerită în 2 săptămâni.

Alege cu încredere UNA cremă de față anti-aging sau UNA cremă contur de ochi anti-aging pentru un efect vizibil de intinerire asupra pielii în numai două săptămâni, conform studiilor clinice. Ambele creme au o textură fluidă și lejeră care se absoarbe rapid în piele. Se recomandă aplicarea cremei dimineața și seara, aceasta constituind și o excelentă bază pentru machiaj.  Produsele sunt ambalate în flacon airless ce previne contaminarea și oxidarea conținutului.

UNA redă suplețe, elasticitate și luminozitate pielii mature. Pielea va arăta astfel mai tânără și mai sănătoasă în scurt timp.

Toate produsele Ivatherm conțin Apă Termală Herculane provenită din cel mai vechi izvor termal în Europa; sunt hipoalergenice fiind potrivite pentru cele mai sensibile tipuri de piele.  

Produsele Ivatherm pot fi găsite în toate rețelele Farmaciei Familiei!