În Republica Moldova a apărut prima pasta de dinți autohtonă - Herbal Therapy. Nu conţine fluor şi este creată pe bază de ingrediente naturale: BioR (extractul concentrat din Spirulină), ulei esenţial de mentă, muşeţel, portocală, ceai verde şi arbore de ceai. În prezent, există 3 tipuri de produse pentru îngrijirea dinților: Herbal Therapy Bior, Herbal Therapy 5 Effects și Herbal Therapy Kids. 

Pasta de dinți naturală, care-ți asigură un zâmbet de invidiat

HERBAL THERAPY BIOR – este o pastă de dinți cu extract din algele microscopice Spirulina Platensis (BioR): menține sănătatea dinților, are efect antimicotic și antiviral.

Pasta de dinți naturală, care-ți asigură un zâmbet de invidiat

HERBAL THERAPY 5 EFFECTS - oferă protecție antibacteriană completă timp de 24 de ore. Are proprietăți de înălbire a dinților și inhibă dezvoltarea bacteriilor ce cauzează formarea cariilor. 

Pasta de dinți naturală, care-ți asigură un zâmbet de invidiat

Rețeta unică, obținută prin combinația cu grijă a 5 extracte sub formă de uleiuri eterice - mentă, ceai verde, portocală, arbore de ceai și mușețel - garantează o îngrijire eficientă a dinților și a gingiilor, ceea ce face această pastă de dinți ideală pentru utilizare zilnică.

HERBAL THERAPY KIDS – pastă creată special pentru a oferi protecţie naturală şi delicată a dinţilor de lapte la copii. Extractul de mentă și cel de mușețel din conținutul pastei vor fi principalii aliați în lupta cu infecțiile cavității bucale, vor proteja dinții de carii, vor îngriji gingia și, astfel, vor asigura un zâmbet sănătos micuților pentru întreaga zi!

Pasta de dinți naturală, care-ți asigură un zâmbet de invidiat

Pe lângă efectul principal - cel de albire a danturii, gama de paste de dinți HERBAL Therapy cu extracte 100% naturale, au efect antibacterian și antiseptic, întăresc dinții și gingiile, mențin respirația proaspătă timp de 24 de ore, previn formarea cariilor și depunerea petelor.

www.facebook.com/HerbalTherapy1