Nano-sprâncene: pulverizare cu pudră pentru cei care apreciază frumusețea naturală

Nano-sprâncene: pulverizare cu pudră pentru cei care apreciază frumusețea naturală

0
//
05.03.2018

Astăzi sprâncenele bine îngrijite sunt la vârful popularității sale. Există multe proceduri și tehnici menite să creeze sprâncenele perfecte. Pulveizarea cu pudră este una dintre ele. Catifelate sau naturale - anume așa sunt numite sprâncenele după pulverizarea cu pudră.

Această procedură nouă este deja apreciată de cei care iubesc frumusețea naturală și sunt obosiți în fiecare dimineață să-și vopsească sprâncenele. În acest articol, vom afla despre caracteristicile pulverizării cu pudră, precum și despre motivele creșterii popularității acestei proceduri de frumusețe.

Ce este pulverizarea cu pudră?

Pulverizarea sprâncenelor cu pudră este o tehnică modernă de tatuaj care vă permite să obțineți cel mai natural efect.

Nano-sprâncene: pulverizare cu pudră pentru cei care apreciază frumusețea naturală

După ce aplicăm pulberele ușoare, sprâncenele arată parcă ar fi colorate cu farduri - aceasta este principala lor caracteristică. Această procedură vă permite să obțineți sprâncene voluminoase și cu relief, fără contururi și unghiuri ascuțite.

Procedura se realizează prin intermediul unui dispozitiv special, cu ajutorul căruia cosmetologul pulverizează pigmentul de culoare în straturile superioare ale epidermei. Pulverizarea cu pudră este varianta cea mai fină și naturală a machiajului permanent.

Nano-sprâncene: pulverizare cu pudră pentru cei care apreciază frumusețea naturală

Avantajele tehnologiei pulverizării cu pudră

 • Efectul natural. Vizual, sprâncenele pulverizate arată ca fiind naturale cu machiaj.
 • Securitate. În timpul procedurii, pigmentul este introdus în straturile superioare ale epidermei.
 • Traumare și durere minimă. În procesul de lucru este utilizat un dispozitiv cu duze foarte subțiri, pe lângă aceasta, anestezia locală vă va ajuta să scăpați complet de disconfort.
 • Execuția rapidă a procedurii de la 30 la 60 de minute.
 • După procedură, nu sunt bufeuri și cruste pe suprafața pielii.
 • Posibilitatea de a alege orice nuanță a pigmentului, să ajustați saturația și intensitatea acestuia.
 • Rezultatul este menținut pentru o perioadă cuprinsă între 6 luni și 3 ani.
 • Veți avea întotdeauna sprâncene bine îngrijite și frumoase, fără machiaj zilnic, chiar și la piscină sau la mare.

Dezavantajele

Comparativ cu alte metode de machiaj permanent, pulverizarea cu pudră este mai scumpă.

Este greu să găsești un maestru profesionist și cu experiență, care a beneficiat de o pregătire adecvată și poate garanta o muncă de înaltă calitate.

Cu ajutorul pulverizării este dificil să schimbați radical forma sprâncenelor, le puteți face doar mai expresive și mai atractive.

Sfaturi pentru îngrijirea sprâncenelor

Cosmetologul-stilist Natalia Sergheeva, un maestru certificat în pulverizarea sprâncenelor.

Nano-sprâncene: pulverizare cu pudră pentru cei care apreciază frumusețea naturală

„Nu sunt numai sfaturi pentru îngrijirea sprâncenelor după procedură, dar, de asemenea, și reguli de pregătire pentru procedură. Pentru a obține o bună rezistență a pigmentului ar trebui să ne pregătim în mod corespunzător pentru procedură. Prin urmare, cu câteva zile înainte de procedură nu trebuie să beți alcool, cafea sau alte băuturi energizante. Minim 10 zile înainte de procedură ar trebui să refuzați vizitele la solar și să întrerupeți procedurile cosmetologice.

Pe parcursul a câteva zile după procedură, nu trebuie să atingeți sprâncenele cu mâinile, să le udați cu apă, să aplicați produse cosmetice și să vă aflați la lumina directă a soarelui. Pentru protecție este mai bine să folosiți ochelari de soare întunecați cu sticle mari, o pălărie sau un chipiu.

În prima lună, este mai bine să nu vizitați solariul, sauna și să vă protejați sprâncenele de aerul fierbinte, de exemplu, de la uscător de păr, deoarece temperaturile ridicate pot avea un efect negativ asupra pigmentului proaspăt.

Respectarea acestor sfaturi va permite pigmentului să se fixeze corect și să vă bucurați de un rezultat bun - sprâncene perfecte."

Ca și în cazul oricărei proceduri cosmetologice, pulverizarea sprâncenelor cu pudră are unele contraindicații:

 • prezența alunițelor și negilor pe sprâncene,
 • cicatrici în zona de prelucrare,
 • alaptare și sarcină,
 • diabet,
 • hemofilia și bolile oncologice infecțioase.

Dacă aveți întrebări în legătură cu pulverizarea cu pudră a sprâncenelor, puteți să le adresați specialistului studioului de înfrumusețare Nattis-Room.

+37369167237
www.nattis-room.md
str. Ioana Radu, 21
Chisinau, Moldova