Începutul toamnei este probabil cel mai frumos și generos moment al anului. În fiecare zi îmi doresc să fiu în ton cu lumina lichidă și ruginie a apusurilor.

Fondul de ten care hidratează, corectează și matifiază pielea

Urmele verii de-abia trecute sunt încă pe pielea noastră. Probabil știi că bronzul ce se îmbină atât de bine în culorile vesele și vii ale verii este doar o măsură de apărare a pielii împotriva agresiunii razelor solare.

Ne resimțim încă după vara fierbinte, iar pielea noastră cere hidratare și iar hidratare. Măcar pentru o lună, ar trebui să dedicăm diminețile unei creme „cuminți” (wink). O cremă de hidratare intensă. Să păstrăm, zic, crema antirid doar pentru îngrijirea de seară. Și când mă gândesc la hidratare, nu uit de consumul de apă zilnic, fructe proaspete de toamnă și legumele de sezon.  

Complimentele vin neîntârziat și „ce bine arăți astăzi!” când porți JOVIALE.

Fondul de ten care hidratează, corectează și matifiază pielea

Nimic nu te binedispune mai mult, la prima oră a dimineții, fix după prima cafea, decât un fond de ten care se așază ușor și aproape invizibil pentru un finisaj cât mai natural al tenului. Nu ai prea mult timp pentru dichiseli matinale, de aceea știu că preferi (ca și mine) o cremă cu textură mai fluidă pentru dimineața, care să se absoarbă în piele cât ți-ai trece peria prin păr de câteva ori. Urmează fondul de ten care să se așeze cu doar două degete și să se întindă uniform, cu aspect natural și să mascheze micile diferențe de colorit ale pielii sau să estompeze ridurile fine. Privesc cu admirație pe cele care mânuiesc tot felul de bureței și pensule pentru aplicarea fondului de ten, dar eu sunt din categoria celor care au doar degețelele din dotare pentru un machiaj pe repede-nainte. 

Fondul de ten care hidratează, corectează și matifiază pielea

JOVIALE este visul oricărei femei grăbite. Este mai mult o cremă pigmentată, cu textură fluidă, dar nu atât încât să ți se scurgă pe mâini. Pompița dozează corect bob cu bob de produs. Vine în trei nuanțe naturale. Se absoarbe atât cât trebuie în piele, astfel încât să nu arate prăfos după un timp sau, dimpotrivă, să dispară fără urmă în piele. Nu este uleios, corectează, hidratează, matifiază ușor și se menține câteva ore bune pe piele fără să fie nevoie de retușuri. Câte ore anume? Depinde de cât de hidratată este pielea ta (revenim la hidratare!). Are putere de acoperire medie și este o a doua piele pentru mine. Mult mai jovială, însă.

Fondul de ten care hidratează, corectează și matifiază pielea

Sursa: blog.ivatherm.ro