Pentru a reduce acneea, IVATHERM te încurajează să adopți un stil de viață sănătos.

E SIMPLU să ai un ten sănătos. Iată metoda ideală!

Ce să faci:

  • Curăță pielea de cel mult 2 ori pe zi cu un produs adecvat, spălatul și uscatul excesiv nu sunt benefice tenului acneic.
  • Folosește produse, inclusiv fondul de ten, care au menţionat pe etichetă  “Hipoalergenic”, “Non-comedogenic”, “Oil-free”.
  • Cere sfatul unui specialist: medicul dermatolog.
  • Expune-te la soare folosind un produs de fotoprotecție, altfel soarele va agrava acneea în scurt timp.
  • Alege sportul care îți place. Făcând mișcarea care îți place, șansele de a practica zi de zi vor crește. Petrece cât mai mult timp în aer liber.

Ce să nu faci:

  • NU stoarce coşurile, se pot produce cicatrici.
  • Cremele hidratante sau nutritive grase NU sunt recomandate tenului acneic.

E SIMPLU să ai un ten sănătos. Iată metoda ideală!

„Planul” Ivatherm pentru tenul acneic:

Un minut pentru curăţarea tenului cu IVAPUR gel spumant purifiant, care îndepărtează acumulările de sebum şi impurităţile (resturi de machiaj, praf). Aplică pe două degete un strop de gel şi masează-l uşor pe pielea umedă. Vei observa culoarea verzuie specifică produselor dedicate acneei, mirosul puţin înţepător, al extractului de ienupăr roşu şi spuma delicată pe care o produce. Ar fi indicat să cobori cu spălarea la baza mandibulei şi pe gât. Masează uşor, fără să apeşi ori să agresezi în vreun fel pielea, pe zonele în care există o concentraţie mai mare de glande sebacee, adică pe frunte, aripile nasului, bărbie şi la rădăcina părului (pe frunte şi tâmple). Gelul IVAPUR are proprietăţi antiseptice şi antimicrobiene, acţionând şi asupra reglării secreţiei de sebum. Clăteşte apoi cu apă din abundenţă şi bucură-te de senzaţia de piele curată pe care o vei simţi sub degete.

Este un produs fără parabeni, săpun, alcool, hipoalergenic şi non-comedogenic. Are o toleranţă oculară excelentă.

E SIMPLU să ai un ten sănătos. Iată metoda ideală!

O jumătate de minut pentru aplicarea Cremei pentru ten gras cu tendinţă acneicăIVAPUR K pe toată faţa. Pielea cu tendinţă acneică este o piele cu probleme, extrem de sensibilă, pe care nu trebuie să o masezi agresiv, apăsat sau insistent, deoarece se irită foarte uşor. IVAPUR K este recomandată pentru calităţile ei de reglare a secreţiei de sebum, hidratează şi hrăneşte pielea cu imperfecţiuni şi acnee. Reduce proliferarea Propioni bacterium acnes, bacteria care stă la originea procesului inflamator ce conduce la apariţia coşurilor. Atenuează roşeaţa şi reduce iritaţia. De asemenea, reduce riscul apariţiei cicatricilor şi constituie o foarte bună bază de machiaj. Orice tip de ten are nevoie de hidratare. Pierderea transepidermică de apă este un proces natural, dar echilibrul hidric al pielii trebuie constant restabilit prin hidratare, din interior şi exterior. Lasă crema să intre în piele, preţ de 3 minute. Este o cremă fără fenoxyetanol, hipoalergenică, non-comedogenică, cu o toleranta excelenta.

Dacă vrei să atenuezi în mod eficient vizibilitatea roşeţei şi inflamaţiilor feţei, dimineaţa, o altă jumătate de minut este dedicată aplicării fondului de ten Joviale SPF 25.

E SIMPLU să ai un ten sănătos. Iată metoda ideală!

Repetă schema de îngrijire în fiecare dimineaţă şi seară şi vei descoperi că în două minute e IVAPUR şi SIMPLU să ai un ten sănătos!

Produsele Ivatherm pot fi găsite în toate filialele Farmaciei Familiei!