O problemă estetică cu care se confruntă majoritatea femeilor sunt vergeturile. Chiar dacă nu le afectează sănătatea, aceste semne pot duce la formarea complexelor și a neîncrederii în sine.

De ce apar vergeturile și cum le poți preveni

Specialiştii susţin că de apariţia vergeturilor se fac responsabile tulburările hormonale din perioadele pubertăţii, a sarcinii şi naşterii şi din timpul dezvoltării muşchilor.

De asemenea, unele studii în domeniu au demonstrat că unele vergeturi sunt cauzate de stres, obezitate şi deficite de minerale şi vitamine din corp.

Aceste cicatrici mai pot să apară din cauza unei alimentaţii nepotrivite, în care predomină grăsimile şi carnea.

Vergeturile apar mai frecvent la femei, în special la nivelul coapselor, sânilor, șoldurilor și feselor, iar la femeile însărcinate vergeturile apar şi la nivelul abdomenului inferior, în ultimul trimestru sau după naştere.

Pentru a preveni, dar și a trata aceste linii inestetice, îți prezentăm un ajutor de nădejde!

Cremă contra vergeturi MamaCoccole

Pentru prevenirea apariţiei vergeturilor şi menţinere elasticitatăţii pielii se recomandă aplicarea regulată a cremei contra vergeturilor „Mamacoccole”. Pentru o eficacitate mai înaltă, aplicarea cremei se va începe la etape iniţiale de extindere a pielii, iar pentru o absorbție mai bună, concomitent cu aplicarea cremei se recomandă efectuarea unui masaj delicat.

Datorită formulei sale bazate pe substanţe hidratante, se restabileşte elasticitatea pielii, se repară ţesuturile supuse procesului distructiv şi drept rezultat pielea devine tonifiată, fină, cu aspect catifelat. Pentru optimizarea rezultatului, aplicarea se va efectua cel puțin de două ori pe zi.

De ce apar vergeturile și cum le poți preveni

Crema contra vergeturi MamaCoccole poate fi găsită pe farmacie.mdși în rețeaua de farmacii Elody!