Toamna este momentul perfect pentru a reînnoi, regenera şi reîmprospăta pielea, dar mai ales pentru a îndepărta urmele lăsate de soarele arzător din timpul verii. Ivatherm îţi propune ritualul complet de îngrijire pentru acest anotimp.

Cum să ne îngrijim tenul toamna. 3 trucuri utile!

Exfoliază!

Vara evităm exfolierea, pentru a păstra cât mai mult nuanţa bronzului. Este momentul să reintroduci această procedură în ritualul de îngrijire. Alege Ivapur gel Exfoliant pentru o exfoliere delicată, non-agresivă. O exfoliere corectă acționează printr-un mecanism dublu: mecanic, prin micro-particulele abrazive pe care le masăm ușor pe pielea umezită în prealabil, provocând desprinderea celulelor moarte de la suprafața epidermului și chimic, cu ajutorul ingredientelor ce acționează în profunzime, ingrediente din categoria alfa-hidroxi-acizilor (AHA) și beta-hidroxi-acizilor (BHA). Efectul combinat al celor două tipuri de exfoliere într-un singur proces este benefic pentru prevenirea formării punctelor negre, reduce descuamarea și atenuează ridurile, contribuie la reglarea secreției de sebum și diminuarea imperfecțiunilor de culoare și relief.

Cum să ne îngrijim tenul toamna. 3 trucuri utile!

Hidratează!

La începutul sezonului rece, pielea are nevoie de o hidratare intensă. E de preferat să apelezi la produse ce conţin ingrediente cu un grad ridicat de hidratare, foarte nutritive. Indicată pentru pielea sensibilă si deshidratată, gama AQUAFIL conține un ingredient inovator, Aquaphyline, cu efect de hidratare intensă. Conține 4 produse destinate tenului sensibil deshidratat, puteți vedea mai multe detalii aici.

Cum să ne îngrijim tenul toamna. 3 trucuri utile!

Protejează, nu uita de SPF!

Există o regulă simplă și de bază în ceea ce privește îngrijirea pielii: folosește zilnic un produs cu SPF, indiferent de anotimp. Fondul de ten Joviale conţine un factor de protecţie mediu, SPF 25.

Disponibil în trei nuanțe, este un produs sigur și foarte bine tolerat, chiar și de persoanele cu piele sensibilă. Nu conține parfum sau parabeni.

Cum să ne îngrijim tenul toamna. 3 trucuri utile!

Oferă-i pielii tale exact ceea de ce are nevoie!

Produsele Ivatherm pot fi găsite în toată rețeaua Farmacia Familiei!