Ai observat și tu că toamna îți cade mai mult păr decât în celelalte perioade ale anului? Nu trebuie să te alarmezi, ci să mergi la un triholog și să depistezi cauza.

Cele mai bune remedii împotriva căderii părului

Dacă nu ai o problemă de sănătate, care să aibă nevoie de un tratament medicamentos, poți preveni căderea firelor prin intermediul mai multor metode:

  • Masaj capilar și pentru scalp, care ajută la eliminarea celulelor moarte ce împiedică creșterea unor noi foliculi de păr. Sunt recomandate câte 5-10 minute de masaj zilnic.
  • Masaj cu uleiuri calde. Poți folosi orice tip de ulei vegetal vrei.
  • Un regim alimentar echilibrat, bogat în vitamine și minerale esențiale.
  • Tratament eficient pentru păr. Și aici îți recomandăm loțiunea fortifiantă anti-cădere de la Equilibra.

Acest produs conține complexul special PHYTOSINERGIA (ulei de argan, keratina, extract de aloe, proteine de grâu), care hrănește, hidratează și restructurează firul de păr. Conceput pentru a ajuta, a preveni și a încetini căderea părului. Este recomandat de folosit împreună cu șamponul revitalizant de la Equilibra. Complexul de vitamine: A, E, C, H, B5, B6 revitalizează pielea și părul, îmbunătățind structura firului. Proteina de soia ajută la reglarea metabolismului hidrolipidic. Taurina înviorează și întărește rădăcina firului de păr. Ceaiul verde stimulează microcirculația și intensifică creșterea părului.

Cele mai bune remedii împotriva căderii părului

Produsele Equilibra pot fi găsite în toată rețeaua Farmacia Familiei!