Pielea este cel mai mare organ al corpului, cu propriile sale necesități și care ne protejează în fața agresiunilor externe. De aceea, produsele cosmetice care se aplică pe pielea corpului trebuie să-i respecte foarte strict pH-ul.

Ai pielea sensibilă? Iată cum trebuie s-o răsfeți!

Cele mai bune metode de curățare a pielii sunt baia sau dușul, dar doar o singură dată pe zi. Spălarea continuă a corpului și folosirea săpunurilor și a gelurilor agresive alterează filmul hidrolipidic, usucă în exces pielea și duc la o sensibilizare extremă a acesteia.

O piele frumoasă și sănătoasă are nevoie de îngrijire zilnică.

Alkmene prezintă o gamă nouă de produse cosmetice pentru îngrijirea corpului, în special pentru pielea sensibilă, cu extract organic de Mallow (Nalba Alba).

Ai pielea sensibilă? Iată cum trebuie s-o răsfeți!

Extractul de nalbă (malva sylvestris) are proprietăți hidratante, calmante și agenți antiage.
În mod tradițional, nalba este utilizată pe piele pentru ameliorarea diverselor afecțiuni și în cazul tenului sensibil, iritat sau uscat. Ingredientele sale active au o acţiune benefică şi în cadrul tratamentelor anti-îmbătrânire.

PROPRIETĂŢI: calmant al iritaţiilor; emolient; catifelant; hidratant; previne deshidratarea pielii; antioxidant; previne îmbâtrânirea cutanată; anti-infecţios.

RECOMANDAT PENTRU: piele sensibilă şi delicată; piele iritată, crăpată; piele uscată şi deshidratată; îngrijirea afecţiunilor dermatologice; iritaţii, roşeaţă; tratamentul pielii fragile; demachiante pentru pielea sensibilă. 

Ai pielea sensibilă? Iată cum trebuie s-o răsfeți!

Alkmene Gel de duș pentru piele sensibilă Bio Mallow

Gelul cu extract de mallow (nalbă albă) curăță delicat și îngrijește pielea sensibilă. Calmează iritațiile și protejează pielea sensibilă împotriva factorilor nocivi ai mediului. Pielea devine fină, catifelată, cu un aspect frumos și sănătos.
Fără parabeni, silicon, uleiuri minerale, PEG, SLS. Vegan.

Alkmene Loțiune pentru corp Bio Mallow (piele sensibilă)

Hrănește, liniștește și reduce iritațiile pielii hipersensibile, uscate sau afectate de neurodermatită. Reduce mâncărimea, calmează și hidratează intensiv. Extractul natural de Mallow (Nalbă albă) are proprietăți hidratante, calmante și antiinflamatoare. Loțiunea formează o barieră de protecție, care susține o piele sănătoasă. Este ideală pentru pielea deshidratată, sensibilă sau iritată.
Fără parabeni, silicon, uleiuri minerale, PEG, SLS. Vegan.

Alkmene Cremă pentru mâini Bio Mallow (piele sensibilă)

Balsamul este potrivit în special pentru pielea sensibilă și iritată. Formula ușoară, neutră din punct de vedere al pH-ului cu extract organic de mallow ofera o îngrijire delicată. Balsamul se absoarbe rapid, calmează iritațiile și redă un confort imediat. Aroma florală delicată răsfață pielea mâinilor, glicerina naturală de origine vegetală protejează împotriva factorilor nocivi ai mediului. Compatibilitatea cu pielea este confirmată dermatologic.

Gama Alkmene pentru piele sensibilă este disponibilă și în set promoțional. Doar în luna martie, puteți profita de reducere 20% la seturile Alkmene, exclusiv în rețelele Farmaciei Familiei!!!

Ai pielea sensibilă? Iată cum trebuie s-o răsfeți!