Dacă corectarea siluetei poate fi făcută cu ajutorul lenjeriei modelatoare, în cazul brațelor netonificate este mai complicat. Mamaplus.md vă propune cele mai eficiente exerciții, care vă vor ajuta să vă tonifiați brațele.

TOP – 5 cele mai simple exerciții pentru tonifierea brațelor

Exercițiile trebuie efectuate de 3-4 ori pe săptămână. De asemenea, veți avea nevoie de două haltere de 1,5 kg. fiecare.

1. În poziția inițială țineți brațele de-a lungul corpului. Ridicați brațele lent, îndoiați coatele, după care îndepărtați-le. Reveniți la poziția inițială în jos prin părți. Repetați de cca 10 ori.

2. Culcați-vă pe spate, brațele în părți îndoliate în coate. În mâini aveți cite o halteră. Ulterior, aduceți brațele în fața pieptului și înapoi la poziția inițială. Repetați de 30 de ori.

3. Ridicați-vă și întindeți brațele cu halterele în fața dvs. Atent, aduceți brațele după cap, și la fel de lent, ridicați-le în sus. Reveniți la poziția inițială. Repetați exercițiul nu mai puțin de 30 de ori.

4. Luați ganterele, ridicați și lăsați în jos brațele înainte. Repetați de cel puțin 30 de ori.

5. Picioarele la distanța dintre umeri, ridicați lent în sus brațul drept cu halteră și la fel de lent îndoiați-l la spate în așa fel, ca haltera să se atingă de umărul stâng. Țineți cotul alături de ureche, iar palma să fie orientată în exterior. Pentru evitarea afecțiunilor cotului, țineți umărul cu brațul opus. Îndreptați brațul de cca 20 de ori, fără a înceta să-l mențineți. Repetați aceleași exercițiu cu celălalt braț.