Dacă vă este afectată sănătatea părului, a unghiilor sau aveți insomnie înseamnă că aveți probleme cu glandelor suprarenale.

Rețeta care te scapă de insomnie și unghii fragile!

Suprarenalele sunt glande endocrine mici, triunghiulare, situate în partea de sus a rinichilor. Acestea regularizează răspunsul corpului la stres prin sinteza catecolaminelor și a corticosteroizilor, inclusiv a adrenalinei și cortizolului. Funcționarea ineficientă a glandelor suprarenale poate duce la oboseala lor.

Din cauza insuficienței suprarenale, puteți suferi de o depresie ușoară, imposibilitatea de a face față stresului, creșterea alergiilor, scăderea libidoului, amețeala și multe altele.

Pentru a însănătoși glandele suprarenale, putem apela la o rețetă simplă, din produse naturiste, care are un efect spectaculos.

Ingrediente:

  • Miere naturală - 3 linguri;
  • Frunze de pătrunjel (uscate) - o lingură;
  • Ghimbir măcinat - o lingură;
  • Nuci de Brazilia - 150gr;
  • Stafide - 2 linguri.

Mod de preparare:

Amestecați frunzele de pătrunjel și nucile de Brazilia într-un blender și pisați-le. Adăugați stafidele, ghimbirul măcinat și mierea. Amestecați toate ingredientele până când veți obține o pastă omogenă.

Consumați câte două lingurițe în fiecare dimineață, înainte de mâncare. După 3 săptămâni, vă veți simți mult mai bine, nu veți mai avea probleme cu somnul, unghiile moi sau părul prea firav.

Rețeta care te scapă de insomnie și unghii fragile!

Sursa