mamaplus

Tatiana Heghea și-a dezgolit frumos abdomenul, la doar câteva ore după naștere (VIDEO)

-
//
23.05.2022

Proaspăta mămică Tatiana Heghea și-a surprins admiratorii cu un filmuleț îndrăzneț în care îți dezgolește abdomenul într-un mod foarte artistic. Curajul ei este admirabil, întrucât a făcut-o la doar 35 de ore de când și-a adus pe lume al treilea copil. Artista a născut în data de 20 mai, la doar câteva minute de la miezul nopții. Ea a optat pentru un spital de stat și spune că a avut parte de o experiență minunată și medici care au monitorizat-o cu multă atenție.

Se pare că orele de sport din perioada sarcinii au avut un mare efect, iar recuperarea postpartum va fi una armonioasă. Tatiana Heghea mai spune că și mama natură a fost generoasă cu ea, pentru că și celelalte două sarcini au decurs fără complicații și s-a recuperat rapid. Totuși, artista a subliniat că vrea astfel să motiveze și nu să genereze reacții negative în rândul mămicilor.

”Este un rezultat al meu. Eu mi l-am dorit. Corpul meu așa poate. Nu este o normă că trebuie să se întâmple cu fiecare asta. Categoric, nu! Eu doar am împărtășit extazul și șocul meu personal. Înainte de a scrie comentarii negative, gândiți-vă că în spatele unui rezultat, sunt făcuți niște pași pentru a-l obține. Sport intensiv, alimentație corectă, activitate și genetica.

Fetelor, vreau să vă dau un sfat: a te externa din maternitate nu este despre felul în care arăți, ci despre sănătatea mintală a mamei. Sănătatea ta psihologică este prioritară. Eu aș fi fost gata și aș fi ieșit la fel de mândră și împlinită, dacă îmi știam puiul sănătos în brațe și cu acele +10 kg sau +20 kg. Rezultatul meu este unul cu care trebuie să mă mândresc, pentru că altfel aș supăra corpul meu, aș supăra tot efortul meu, toată disciplina mea și tot ce am făcut conștient, cu asumare și dragoste. Dar, în același timp, nu înseamnă că așa trebuie. Dacă vă pot servi drept o sursă de inspirație și motivație că ”Uite, se poate, totuși”, atunci mă bucur. Dar nu uitați că prioritar e să nașteți copii sănătoși. ”, a mărturisit Tatiana Heghea.