mamaplus

Marina Cărnaț vine cu 5 idei pentru a împrospăta relația de cuplu după apariția copiilor

-
//
26.10.2022

Mama a opt copii și bloggerița Marina Cârnaț spune că așa precum este nevoie să te iubești pe tine însuți pentru a avea energie și dragoste de viață, exact așa e nevoie să te iubești și relația ta intimă  cu soțul.  

Pe pagina sa pe Instagram Marina Cărnaț vine cu sfaturi utile și recomandări în speranţa de a ajuta mamicilor să reînvie partea intimă ale vieții de familie: 

COMUNICAREA DESCHISĂ

Vorbiți deschis și transparent despre sex, modul în care vă afectează personal și despre cum puteți îmbunătăți căsnicia în acest sens. E bine de stabilit așteptările reale și să înțelegem că sexul este atât emoțional, cât și fizic. E important ca ambii să aveți aceleași viziuni despre viața intimă! În primul rând, studiați-vă unul pe altul, sugerați ce vă place...

ÎMBRĂCĂMINTEA

Ești mulțumită de felul în care arăți privindu-te în oglindă? Ce haine îți pun în valoare feminitatea? Bărbații iubesc cu ochii, nu uităm! Cu haine de casă care ne pun în valoare tandrețea, dar și lenjerie frumoasă, apare și farmecul și seducția iubitului nostru soț!

AI GRIJĂ DE CORPUL TĂU

Ține minte, bărbații nu iubesc formele perfecte, dar iubesc încrederea pe care o avem în sine ce vine din interior! De aceea, răsfățați-vă cu băi dese în spumă, scrub și creme de corp, iubiți-vă corpul și unde puteți, depuneți efort pentru a schimba spre bine, inclusiv prin alimentație sănătoasă, diversă și echilibrată!

TIMP PENTRU VOI DOI

Planificați ieșiri din spațiul casei doar pentru voi doi. Acest timp separat împreună vă va permite să fiți plini din punct de vedere emoțional, spiritual și, desigur, fizic!


FLIRT, CUVINTE DE IUBIRE ȘI MÂNGÂIERI

Admirați l-vă soțul cu pasiune, el trebuie să știe și să audă că este cel mai bun pentru tine, cel mai dorit și cel mai bun bărbat. Spune-i cuvinte de alint, scrie-i mesaje intime și ori de câte ori e lângă tine, atinge-l și mângâie-l cu dorință.

"Dacă pui aceste sfaturi în practică, nu ai cum să nu reînnoiești relația voastră intimă! Va veni un val nou de iubire către soțul tău, te vei simți din nou iubită și dorită! În familie va domina căldura și tandrețea deosebită si copiii vor simți asta", scrie Marina.