mamaplus

Olga Manciu: ”A nu vrea copii nu este o crimă. Eu nu mai vreau copii!”

-
//
24.01.2022

Mama a trei băieți și bloggerița Olga Manciu este cunoscută pentru sinceritatea sa în ceea ce privește viața de familie. Olga a vorbit într-un interviu recent despre faptul că nu-și mai dorește copii și responsabilitatea pe care o au părinții pentru creșterea și educarea viitoarei generații. Bloggerița nu a ezitat să vorbească în acest context și despre preconcepțiile legate de persoanele care nu-și doresc copii sau nu pot să conceapă din anumite motive personale.

”A nu vrea copii nu este o crimă. Eu nu mai vreau copii. Înainte când vedeam copii mici eram ”ah, ce drăguuț”, acum nu mai am sentimentul acesta de drăgălășenie. Este firesc să nu vrei copii, pentru că într-adevăr nu este așa de simplu să crești un om. Nu crești o floare, crești un om care trebuie să meargă apoi în lumea mare. Eu nici nu critic, nici nu susțin, sunt cumva neutră și îmi pare că fiecare își face deciziile pentru el și nu suntem în măsură să ne dăm cu părerea că vor ei sau nu.”, a punctat Olga Manciuîn cadrul vlogului la Unu Noaptea.

Cu părere de rău, în societatea noastră există tendința de a judeca sau eticheta cuplurile recent căsătorite care încă nu au un copil. Bloggerița în vârstă de 30 de ani a abordat și acest subiect, fiind indignată de curiozitatea unor persoane.

”Știu și cupluri care vor dar nu pot și pe ei îi doar când toată lumea îi întreabă ”Când faceți copii?”. Nu-i mai întrebați atâta! Da-ți-le pace! Când o să facă, atunci o să facă și dacă nu o să facă e decizia lor și asta nu-i schimbă pe ei ca oameni. Am și prieteni care sunt child free. Eu îi iubesc nu pentru că vor ei copii sau nu vor. Ei îi iubesc pentru că sunt prietenii mei și pentru ceea ce simt eu lângă ei.”, a mai adăugat Olga Manciu.

Menționăm că bloggerița Olga Manciu este stabilită momentan în Marea Britanie și are trei copii: gemenii Matei și Damian (9 ani) și mezinul Vladimir (5 ani). Olga și Alexandru Manciu au marcat 10 ani de căsnicie în toamna anului trecut.

mamaplus