mamaplus

O prezentatoare TV din România a devenit mămică pentru a doua oară!

0
//
21.07.2020

Prezentatoare Prima TV și food bloggerița Diana Bart a devenit mămică zilele trecute și adus-o pe lume pe mezina familiei prin cezariană, la o clinică privată din București. Frumoasa prezentatoare și soțul său mai au împreună o fetiță, pe nume Maira.

Diana s-a decis destul de greu asupra numelui pe care-l va purta cea de-a doua fetiță și până la urmă a convenit cu soțul său să o boteza Amina Maria: „Atât de mult te-am așteptat și pe tine! Amina și Maira, o sa va scriu, fiecăreia, cate o scrisoare, pe care sa v-o dau la 18 ani, în care sa aștern toate emoțiile pe care le-am trăit, de când v-am purtat și până la naștere. Mulțumim, Doamne!”,a scris prezentatoarea alături de prima imagine cu fetița sa nou-născută.

mamaplus

Cu ceva timp în urmă, ea spunea că îşi mai doreşte un copil cât mai curând. Mai mult decât atât, se simte bine în postura de mămică, timpul liber dedicându-l mereu familiei. Cu toate acestea, nu îşi neglijează partenerul, romantismul nu a dispărut, iar viaţa de cuplu este nemaipomenit de frumoasă.

„Se completează bine. Automat nu pot să renunţ nici la carieră, nici la viaţa de familie. Aşa este normal, să fii pe picioarele tale. Trebuie să fii un exemplu pentru copii. Nu pot să spun că este uşor. Eu mă bucur că nu am bonă, pentru că cea mică după cum se observă este mereu cu mine. Şi asta m-a ajutat foarte mult, este extrem de sociabilă. Da, îmi doresc al doilea copil…curând. E foarte frumos.”, a spus Diana Bart într-un interviu.

mamaplus

Diana Bart a luat în greutate 13 kilograme în timpul sarcinii și speră să revină cât de curând la silueta inițială: „Am fost foarte activă acum, ca și data trecută. Văzută la ecografie, bebelușa seamănă perfect cu Maira când era în burtică. Și, tot ca data trecută, acum am luat în greutate fix 13 kg. Aveam 52 kg, acum am 65 kg. Data trecută, după ce am născut, mai aveam 2 kg în plus, pe care le-am dat jos în mai puțin de o lună, burta mi s-a tras imediat datorită alăptatului. Sper ca și din acest punct de vedere acum să fie la fel”

mamaplus