O mamă se întreabă: De ce copiii mei au hainele murdare?

O mamă se întreabă: De ce copiii mei au hainele murdare?

-
//
22.06.2018

Indiferent că mergem la terenul de joacă, la biserică sau în ospeție, copiii noștri nu se întorc niciodată acasă cu hainele curate. Îmbrăcați în haine noi sau mai vechi, ei întotdeauna cad în genunchi, se târăsc pe jos, se culcă în țărână sau pietricele, se dau pe burtă pe tobogan. Autoarea blogului suntmama.com a povestit despre experiența ei în acest sens. 

O mamă se întreabă: De ce copiii mei au hainele murdare?

”Adesea primim observații din cauza asta, că nu păstrăm hainele, că se vor îmbolnăvi, că nu-mai-știu-eu-ce, dar atât timp cât copiii mei sunt fericiți, nu mă interesează părerea nimănui! Noi nu ne temem de bacterii și microbi, iar ei niciodată nu au contactat vre-o boală din cauza asta. 

Da! Copiii mei mănâncă și de pe jos, căci Cecilia, dacă a scăpat un covrig sau biscuiți pe jos, nu îi lasă acolo și nu îi dă la gunoi nici în ruptul capului. Îi curăță frumușel  și îi mănâncă. Ea știe că în lumea asta sunt copii care nu au ce mânca, iar să arunci la gunoi o bucată de pâine sau orice altceva comestibil, e mare păcat”, a scris Ana Casian pe blogul său.

Citiți continuarea pe suntmama.com