mamaplus

O mamă a sărbătorit ziua de naștere a copilului său la data greșită, timp de doi ani

-
//
03.02.2022

Înainte să devii mamă nici nu ți-a trecut prin cap ideea că s-ar putea să uiți unele date sau momente importante legate de copilul tău, nu-i așa? Povestea acestei femei s-ar putea să te pună pe gânduri, pentru că atunci când ai acasă trei copii, se poate întâmpla orice. Inclusiv faptul că poți uita data la care a venit pe lume unul dintre copiii tăi.

Emily Vondrachek, mamă a trei copii, originară din SUA, a povestit pe Tik Tok că timp de doi ani a sărbătorit ziua de naștere a fiului său la data greșită. Femeia mărturisește că ar fi continuat să facă acest lucru și în anii următori, dacă nu era o factură pe care urma să o achite la un moment dat.

”La vremea aceea, credeam că ziua de naștere a fiului meu este la data de 26. ”Sunt mama lui, știu cel mai bine când s-a născut”, încercam să-i explic domnului de la compania de asigurări la care urma să achit factura. Chiar și așa, reprezentantul companiei insista că ziua de naștere a copilului meu este la data de 25! Am decis atunci să caut pe Facebook niște date din anii precedenți și, spre surprinderea mea, ziua lui de naștere era, de fapt, la data de 25 februarie, 2018! M-a bulversat și faptul că primii doi ani din viața lui am sărbătorit ziua de naștere la data corectă. Ce s-a întâmplat mai târziu, habar nu am...”, a mărturisit femeia.

Băiețelul în vârstă de patru ani este al doilea copil al femeii.

Chiar dacă a urmat un val de comentarii negative, majoritatea mamelor criticând ”gafa de proporții„ a femeii, Emily a mai precizat că oricine poate greși la un moment dat, mai ales că viața de mamă a trei copii nu-i chiar atât de roz precum pare.