mamaplus

O mamă, în lacrimi: ”De ce mamele singure sunt criticate, iar tații singuri sunt considerați eroi?”

0
//
15.06.2020

Numai mamele știu prin ce trec, mai ales în primele zile după ce-și aduc pe lume pruncii. Deși se simt depășite de schimbările fizice și hormonale prin care trec, dragostea pentru copil este întotdeauna mai presus de orice. Este și cazul unei prezentatoare TV din Marea Britanie care a publicat un mesaj în care își exprimă solidaritatea față de mamele care trec prin astfel de perioade dificile.

Nadia Essex, în vârstă de 38 de ani a devenit mămică acum 3 luni. Deși nu s-a încumetat până acum să-și povestească experiența deschis și fără prejudecăți, ea a dat totuși cărțile pe față și spune că e al naibii de greu să nu dormi nopțile…

”Asta e adevărata față a maternității. Nu-s chiar frumușică, dar e o imagine reală și e ok! Astăzi Zeeks face 3 luni, iar poza asta a fost făcută la 5 zile după nașterea lui, eu fiind ruptă în bucăți. Din cauza virusului, am fost nevoită să mă autoizolez singurică și să fiu sinceră eram depășită de situație, credeam că îmi ies din minți…”, scrie Nadia pe Instagram.

mamaplus

Deși nu a vorbit despre tatăl copilului, ea a recunoscut că trece printr-o perioadă destul de grea . Prin intermediul mesajului său, ea și-a dorit să încurajeze mamele care sunt criticate de societate din cauza faptului că au ajuns să-și crească singure copiii.

”Îmi pare rău că mamele singure sunt adesea criticate, iar tații singuri sunt considerați eroi. Dar, sunt mândră că îmi pot crește băiatul singură și că de acum încolo voi avea un prieten de viață. Dragi mămici, este în regulă dacă sunteți într-o astfel de situație. Și mămicile ”perfecte” au avut astfel de zile, deși nu afișează asta. Aceste greutăți vor trece, iar viața va deveni din ce în ce mai ușoară și va fi în regulă.”, a mai scris femeia.

mamaplus