mamaplus

O mamă de tripleți a arătat cât lapte pompează zilnic pentru a-și hrăni copilașii

-
//
26.11.2021

Nina Dufrenne, femeia care a născut 4 copii timp de 18 luni, are milioane de urmăritori pe rețelele sociale, pentru că arată fața reală a maternității, fără imagini perfecte sau alte chestii inventate. Nina a devenit mamă de tripleți în luna ianuarie a acestui an și i-a născut prematur, la 29 de săptămâni de sarcină. Femeia își amintește cu lacrimi în ochi de zilele în care își putea vedea puii doar de la distanță, pentru că erau atât de neajutorați și minusculi în incubatorul în care se aflau.

Nina Dufrenne, în vârstă de 27 de ani, spune că unicul lucru pe care îl putea face atunci pentru bebelușii săi era să le ofere laptele matern, atât de necesar pentru dezvoltarea și mai ales creșterea lor.

”Astfel, simțeam că mă atașez emoțional de ei și pot să îi ajut cu ceva.”, povestește tânăra mămică.

Femeia originară din statul american Missouri, spunea că era zi și noapte cu pompa de sân în mână, pentru a-i hrăni la timp pe Aubree, Emma și Louis.

”Pe lângă oamenii care mă susțineau, am avut parte și de reacții negative de la sceptici, care îmi spuneau că probabil copilașii mei nu vor supraviețui. Eu însă eram determinată să-i ajut și să merg până la capăt.”, mărturisește femeia.

mamaplus

Luna trecută, tripleții au sărbătorit 6 luni de la ieșirea din incubator

La cele 10 luni împlinite, copilașii sunt veseli și activi. Cu această ocazie frumoasă, Nina a realizat un filmuleț emoționant și motivațional în care arată întreaga sa aventură cu alăptarea la sân a tripleților. Ea le-a demonstrat astfel internauților sceptici că atunci când ești mamă totul este posibil și nimic nu poate sta în calea fericirii micuților tăi.

”Nu vei mai dormi niciodată cu acești tripleți”, ”Vei alăpta încontinuu, fără pauză” sau ”Mâinile tale nu vor mai înceta să pompeze nicio clipă. Nu am mai văzut mame de tripleți care să alăpteze mult timp, dar tu poți încerca” –  sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase pe care femeia nu a ezitat să le includă în filmuleț, pentru a le demonstra contrariul.

mamaplus

”Când eram însărcinată, mi-a fost greu să găsesc informații utile despre alăptarea tripleților. Prin intermediul acestui filmuleț îmi doresc să le arăt și altor mămici că orice este posibil și acest proces este într-adevăr unul minunat.„, a subliniat Nina Dufrenne.

Mai mult, femeia a mărturisit că suferă de Sindromul Ovarelor Polichistice (SOP), ceea ce creează un dezechilibru hormonal în organism, influențând negativ ciclul menstrual și greutatea corpului. Totodată, SOP poate avea o influență nu prea bună și asupra alăptării la sân.

”A fost nevoie să învăț să fiu autodidactă ca să nu mă descurajez prea repede. Uneori pompez mai mult lapte decât este nevoie și după aceea pot avea probleme mari cu alăptarea. Unica soluție este să depozitez laptele în congelator”, mai spune Nina.

mamaplus

Nina este un exemplu viu că totul este posibil atunci când crezi cu adevărat că vei izbuti, că vei reuși să treci peste orice obstacol. Din dragoste pentru puii lor, mamele pot urni munții din loc.

mamaplus
@elle.plus.fourr

Feeding isn't a one lane road. The message is never doubt a determined mother. Just let us feed our babies. ##breastfeeding ##fedisbest ##triplets ##fypシ

♬ What a time by Niall Horan and Julia Michaels - ana.tpwk