mamaplus

O artistă face dezvăluiri șocante: ”Am dormit două zile cu fetița mea în mașină”

0
//
03.02.2021

Deși apare la TV și peste tot foarte fericită, interpreta și modelul Laurette din România nu a avut niciodată o viață roz. Și-a dorit să-și facă o familie, dar lucrurile au luat o turnură urâtă. Mulatra a făcut, recent, mărturisiri dureroase despre drama pe care a trăit-o în urmă cu câțiva ani.

Laurette și fostul ei iubit trăiau o poveste frumoasă de dragoste. Totul mergea ca pe roate, însă în momentul în care fetița lor a venit pe lume, totul s-a năruit. Tatăl copilului ei s-a schimbat radical, iar atunci Laurette a decis să pună capăt relației.

”Mi-am dorit mult să îmi construiesc o familie. I-am cerut sfaturi mamei mele dacă să păstrez copilul și mi-a spus că „Da”. Iar atunci când s-a născut, a început să se schimbe. Au început problemele și ne-am despărțit. Toată încrederea și iubirea s-au năruit. Și am încercat să lupt singură cu un copil și mi-a fost foarte greu. Acum sunt un om fericit”, a declarat Laurette în cadrul unei emisiuni TV.

Femeia și-a luat fetița, hainele și cățelușul pe care îl avea și a plecat din casa în care locuia cu fostul ei iubit. Mai multe zile la rând, împreună cu fetița ei, mulatra a dormit în mașină. A avut nevoie și de ajutor specializat pentru a se pune pe picioare, deoarece era dărâmată și nu știa încotro s-o apuce.

”Când m-am despărțit de tatăl fetiței mele, am plecat cu hainele, copilul și cățelul. Am stat 2 săptămâni cu hainele în mașină, am dormit în mașină. Mi-am sunat cea mai bună prietenă. Nu mai aveam unde să stăm (n.r. cu fetița). Eu am stat 2 zile în mașină, am încercat să mă reculeg. Am spus „Acum, ce fac?” Am fost la psiholog 2-3 săptămâni. Am stat în mașină 2 zile și 2 nopți, m-am dus la prietenă. O parte din haine au rămas în mașină și o parte la ea. O săptămâna am stat în pat. Am stat la ea acasă și am pus pe hârtie ce aș putea face în momentul acela”, a mai spus Laurette.

Acum fetița ei are 9 ani, iar artista spune că vrea să îi ofere tot pentru a o vedea pe picioarele ei, fericită și împlinită.

mamaplus