mamaplus

Nata Albot, despre maternitate: ”Mi-aș dori să nu mai idealizăm această perioadă”

-
//
09.05.2021

Fiind mamă a patru copii, Nata Albot a gustat din toate etapele maternității și nu-și dorește să ascundă în culise anumite momente delicate, pe care alte mămici le-ar feri de ochii lumii. De Ziua Mamei, care este marcată astăzi în 70 de țări de pe glob, Nata a publicat câteva imagini inedite și rare în care o putem redescoperi din această perspectivă frumoasă – cea de mamă, care este 24/24 alături de copiii săi.

mamaplus

”Unul dintre lucrurile pe care mi-aș dori să-l văd tot mai des în social media este maternitatea fără filtre. Mi-aș dori să nu mai idealizăm această perioadă fără ca să vorbim sincer și fără frică și despre partea ei mai puțin instagramabilă. Schimbările irecuperabile ale corpului nostru, insecuritatea noastră psiho-emoțională, viața sexuală dată peste cap, nesomnul, kilele în plus și depresii post natale. Aș vrea să vorbim și despre visele noastre puse pe stand by, iar unele deja cu tot mai puține șanse de a se realiza odată cu venirea copiilor.”, susține Nata Albot.

mamaplus

Fiica cea mare a Natei Albot are 15 ani, urmează Sonia (13 ani), Magda (5 ani) și mezinul familiei, Noah, în vârstă de doi anișori și jumătate. Având două adolescente în casă, Nata Albot a menționat nu o singură dată că este o mamă norocoasă, având parte de ajutor din partea lor. Magda este elevă în clasa întâi, iar Noah este răsfățatul familiei.

mamaplus

”Aș vrea să fim sincere în a ne recunoaște cât de greu este să vrei să fii și mamă bună, și o parteneră interesantă pentru omul drag și să câștigi o pâine, și studentă, și să ajuți pe alții și antreprenoare și mai ales să rămâi un om întreg la minte. Maternitatea nu e despre cum să rămâi sexy și atractivă în pofida copiilor. Pentru mine maternitatea este despre cum e să plutesc cu barca vieții mele tot mai încărcată și să savurez această călătorie la maxim.”, a mai adăugat Nata.

mamaplus
mamaplus