mamaplus

Mărturiile unei mame de gemeni: ”Nici nu vreau să-mi închipui cum este cu tripleți”

-
//
21.06.2022

Chiar dacă există o tendință de a idealiza lucrurile pe rețelele sociale, se pare că tot mai multe mămici aleg să arate lucrurile așa cum sunt, fără prea multe retușuri. Este și cazul Alinei Laufer, mamă a trei copii și soția politicianului și afaceristului român Ilan Laufer. Alina este considerată o mamă eroină, după ce născut prematur gemenii. Vedeta se bucură acum că micuții sunt sănătoși și are un program bine stabilit pentru ei. Totodată, ea a ales să nu apeleze la ajutorul unei bone.

„Foarte bine, sănătoși, acum merg de-a bușilea, ceea ce este criminal. Trebuie să alerg după ei… Îi ducem în parc, la locurile de joacă, avem o rutină și un program de la care nu ne abatem, cu sfințenie. Îl respectăm”, a declarat Alina Laufer.

Davina și Nathaniel au început să meargă deja la creșă și în fiecare zi sunt plimbați în parc. Vedeta a încercat să le facă un program micuților, astfel încât să aibă totul organizat ca să se poată descurca.

mamaplus

„Ne trezim dimineața, ne pregătim de creșă, ajungem la creșă. După creșă avem în fiecare zi plimbarea în parc, care durează o oră și jumătate. După ne întoarcem, mâncare, băiță încă în fiecare seară, și somnic. Până la 15.00, când mă duc să o iau pe Carina de la școală, după aceea pe ei de la creșă. Am totuși câteva ore în care încerc să-mi fac lucruri pentru mine”, spune femeia în vârstă de 39 de ani.

„Nu am avut nici depresie postnatală”

Deși a născut prematur, Alina mărturisește că nu a avut depresie postnatală și a fost foarte pozitivă în perioada respectivă. Atunci când nu se simte bine, ea își caută de lucru astfel încât să uite de probleme.

„Asta n-a fost neapărat problema, crede-mă, la cât mi-am dorit copiii ăștia aș fi stat mult mai mult. Nu am avut nici depresie postnatală. O fi firea mea mai pozitivă și trec altfel peste lucruri. Fie mi-am dorit foarte mult să am copiii… dar n-am timp de depresii. Dacă mă apucă ceva, vreo depresie, mă apuc și fac puțină ordine prin casă și-mi trece”, a mai declarat aceasta.

mamaplus

Alina Laufer a mărturisit că i-ar mai plăcea să aibă copii, însă nu gemeni, pentru că atunci când sunt mici este mai greu pentru părinți, care sunt nevoiți să facă totul la dublu.

„Da, aș mai face, dar nu doi odată. A fost destul de greu, pentru ei în primul rând. Și acum, recunosc, că și pentru noi a fost greu. După ce i-am născut, când erau bebeluși, a fost destul de complicat… Vorba lui Ilan, nu faci totul la dublu, faci la puterea a doua. Este la pătrat. Totul este mult mai greu. Nici nu vreau să-mi închipui cum este cu tripleți”, a spus vedeta din România.